Nalakirajte nokte prateći savete poznatog manikir majstora Toma Bejčika

Nalakirajte nokte prateći savete poznatog manikir majstora Toma Bejčika

Autor: | 20/07/2015

0


Neka vaši prsti govore umesto vas: nalakirajte nokte prateći savete poznatog manikir majstora Toma Bejčika, koji uživa veliku naklonost dama sa crvenog tepiha!

Kada se govori o izgledu ruku zvezda sa crvenog tepiha, sa savršeno ispoliranim i negovanim noktima, jedno ime uvek je za nokat ispred svih. Tom Bejčik - čovek za crveni tepih, kako ga odmila zovu - ima brojne slavne klijentkinje, među kojima su Eva Longorija, Dženifer Lopez, Džesika Bil, Hajdi Klum, Bijonse, Gven Stefani i Viktorija Bekam. Njegov prepoznatljivi i originalni manikir zaista je veoma tražen, pa je neizbežan na premijerama, foto-sešnima, iza scene na ceremonijama dodele nagrada...

- Pretpostavljam da sam poznat po dugačkim, elegantnim, luksuznim i, da, naizgled skupim noktima - kaže za "Hello!" Tom Bejčik, koji je nekada bio skejter.

- Većina mojih klijenata želi jednostavan manikir. Na svu sreću, imaju negovanu kožu i uredne zanoktice, tako da je moj posao uglavnom prilično lak.

Voli da eksperimentiše. Upravo je Tom odgovoran za šik manikir Džesike Bil, koji je pokazala na turneji filma "Totalni opoziv".
- Zanimljivi ukrasni detalji na noktima dobar su način za ispoljavanje individualnosti.

Bez obzira da li je reč o modernom ili klasičnom manikiru, Tom smatra da je najvažnije da nokti budu lepo negovani.
- Sada su duži i blažih, ovalnih linijaAko imate i uredne zanoktice, svako može da savlada umetnost manikiranja. U modi su svetlucavi nokti, premazani metalik nijansama, posuti komadićima šljokica ili kristalnim ukrasima. Nokti su postali novi modni dodatak, mislim da definitivno upotpunjuju stajling.


Kako do glamuroznih noktiju?

Zahvaljujući svetlucavim, plišanim i ledenim nijansama lakova za završni sloj lakše nego ikada savladaćete umetnost manikira.
- Kao podlogu nanesite svetlu nijansu, zatim nezašiljenim delom čačkalice za crtanje po noktima dodajte tačkice u tamnijoj nijansi. Sačekajte da se prvi sloj dobro osuši da se tačkice ne bi razmazale.

Prepustite se mašti

- Priprema noktiju i nega kože ruku podjednako su važni kao i izbor nijanse laka za nokte - kaže Tom.

Isprobajte neke od preparata kao što su hranljivo ulje za negu noktiju, zaštitne, osnovne lakove za nokte i hidratantne kreme za ruke i nokte.

Nega pre svega

Boje za nokte se menjaju svake sezone. Ukoliko izaberete neku od novih nijansi i lak za završni sloj, bićete moderni, ali malo eksperimentisanja nikada nije na odmet. Tom dodaje da možete da menjate boju noktiju u skladu sa raspoloženjem. Isprobajte njegove omiljene nijanse: bež, braonsivu, žućkastu, crvenoljubičastu i tamnosivu, gotovo crnu.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić ThinkstockPhotos / Guliver
Tagovi: lepota nokti