Opra Vinfri razočarala brojne obožavateljke

Opra Vinfri razočarala brojne obožavateljke

Autor: | 13/07/2015

0


Slavna voditeljka Opra Vinfri je već decenijama uzor ženama širom sveta koje njene savete rado slušaju kako bi rešile probleme u svojim životima.

Zbog čestih variranja u kilaži, Opra važi za one ženu koja se zna nositi i sa kojim kilogramom viška, pa je mnoge iznenadio modni savet koji se našao u poslednjem izdanju njenog časopisa "O Magazine".

Jedna čitateljka postavila je pitanje:

- Da li mogu da nosim kratki top?, a odgovor je glasio:

- Samo i samo ako imaš ravan stomak, možeš da probaš sa nošenjem. Inače, obuci dužu majicu

Premda ovaj odgovor, nije napisala sama Opra. već neko iz redakcije, mnoge obožavateljke je takav savjet uzrujao, a fotografija članka brzo se proširila društvenim mrežama uz komentare u stilu

- Ovo nismo očekivali od Oprinog časopisa!

Neke razočarane čitateljke otišle su korak dalje i objavile svoje fotografije u kratkim topovima uz komentare o časopisu.

- Dragi Opra časopisu: nemojte da mi govoriti šta da radim!, poručila je jedna devojka.

- Pomisao da takav uticajan časopis može objaviti nešto takvo i širiti poruku mržnje i gađenja mi je neverovatno. Svako može da nosi šta god poželiš, napisala je druga obožavateljka.

- Oprosti Opra...ne bi li ti trebala da pomagažeš ženama da se osećaju snažno? Nisam znala da nam je potrebano dopuštenje i ravan stomak da bi nosile šta želimo, objavila je treća.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash, Instagram hellomagazin
Tagovi: opra vinfri