Ana Nikolić pitala fanove kako bi joj stajala plava kosa

Ana Nikolić pitala fanove kako bi joj stajala plava kosa

Autor: | 12/07/2015

0

Ana Nikolić nedavno je snimila spot za pesmu "Voli me, voli", a ovog leta svoje fanove će obradovati brojnim koncertima zakazanim kako u Srbiji, tako i u regionu. Iako atraktivnu pevačicu znamo kao fatalnu brinetu, izgleda da je poželela da malo promeni imidž, odnosno da se ofarba u plavo. Međutim, Ana ne želi da pravi nagle promene, a da pre toga ne pita za mišljenje svoju vernu publiku. Tako je na Instagram postavila fotografije na kojima ima plavu periku i uz njih postavila pitanje pratiocima:
- Ja kao plavuša! Da ili ne?

Kako je većina obožavatelja, odnosno obožavateljki, odgovorila da joj je smeđa kosa prelepo stoji i da ne treba da je menja, Ana ih je poslušala i na istu društvenu mrežu postavila fotografije i snimke sa više nego uspešnog i uzavrelog nastupa u Čapljini u Bosni.

- Ovako je bilo sinoć u Čapljini. Hvala vam na svemu lepi i dragi moji.Voli vas vaša Ana - napisala je pevačica uz snimak koji je oduševio one koji nisu imali priliku da se nađu na ovom Aninom nastupu. Publika je u narednim danima, do kraja leta, može očekivati još u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ana Nikolić / Instagram
Tagovi: ana nikolić Spy