Tri jednostavna trika za bujne trepavice

Tri jednostavna trika za bujne trepavice

Autor: | 11/07/2015

0

Veštačke trepavice nisu bez razloga deo svake šminke za svečane prilike kada želimo da izgledamo posebno glamurozno. Osim što pogled čine posebno zavodljivim, a oči uz njih izgledaju znatno veće, mnoge žene ih ipak izbegavaju jer ne znaju dovoljno precizno da ih zalepe ili im stvaraju osećaj težine na kapcima.

Na sreću, make up stručnjaci osmislili su praktične male trikove kojima uz pomoć maskare možete stvoriti efekt veštačkih trepavica:

1. Investirajte u kvalitetan uvijač za trepavice, ali upotrijebite ga tek nakon nanošenja maskare. Pustite da se maskara tek malo osuši i tada uvijte trepavice. Zbog lepljivosti maskare efekat veštačkih trepavica će duže potrajati i dobićete sjajan efekat "otvorenih očiju".

2. Ukoliko ste tek načeli novu maskaru, pre nanošenja ostavite bočicu otvorenu otprilike jedan minut. Maskara će biti manje vlažna i lepljiva i bolje će se naneti na trepavice i neće ih slepiti.

3. Uz pomoć kosog aplikatora za ajlajner nanesite malo maskare uz sam rub trepavica na gornjem kapku. Trepavice će izgledati znatno gušće, a efekat će biti mega dramatičan, posebno ako se radi o intezivno crnoj maskari.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Thinkstock hellomagazin
Tagovi: lepota trepavice

Najnovije vesti