Kim Marej: Vatreno navijanje učinilo je većom zvezdom od supruga Endija

Kim Marej: Vatreno navijanje učinilo je većom zvezdom od supruga Endija

Autor: | 09/07/2015

0

Otkako se teniser Endi Marej oženio Kim Sirs, njegovo bogatstvo uvećano je za čak 30 miliona funti, navode britanski stručnjaci. Endi i Kim postali su zanimljiviji javnosti od kada su se venčali, što je dvadesetsedmogodišnjeg sportistu učinilo traženijim u svetu marketinga nego dok je bio momak.
- Endi je sam po sebi atraktivan, ali kada mu se Kim priključila postali su pravi "moćni par" i sada imaju razne opcije. Ona mu otvara brojna vrata kada je u pitanju marketing, koja su mu da sada bila zatvorena - navode stručnjaci i dodaju da postoji mogućnost da par postane moćniji od Dejvida i Viktorije Bekam.
Lepa dvadesetšestogodišnja Škotlanđanka prati supruga na svim takmičenjima i pruža mu neverovatnu podršku. Kim je, tvrde svetski mediji, postala poznatija od svog uspešnog supruga, a na tekućem Vimbldonu još jednom je pokazala da je najvatrenija supruga tenisera.
Zbog svog poganog jezika i psovki koje su bile deo njenog rečnika na jednom turniru početkom godine s nestrpljenjem se očekuje svaki njen dolazak u Endijevu ložu. Ipak, juče je Kim navijala bez psovanja, ali su njene žustre reakcije dobro zabavile publiku na turniru.
Šarmantna brineta ostaće upamćena po simpatičnom gestu kada se u finalu Australian opena pojavila u majici na kojoj je pisalo "parental advisory, explicit content", što je oznaka koja se koristi pre emitovanja sadržaja koji nije primeren maloletnim licima, uz upozorenje da takve programe (eksplicitne) gledaju uz roditeljski nadzor.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin