Nikolija Jovanović srećna što sa sestrom i bratom po ocu ima blizak odnos

Nikolija Jovanović srećna što sa sestrom i bratom po ocu ima blizak odnos

Autor: | 04/07/2015

0

Iako je dete razvedenih roditelja, atraktivna pevačica Nikolija Jovanović odrasla je u porodici punoj ljubavi, vaspitavana tako da poštuje i majčin i očev novi emotivni izbor. Folk zvezda Vesna Zmijanac i njen bivši suprug Vlada Jovanović, doktor ekonomskih nauka, potrudili su se da svojoj naslednici obezbede zdrave korene odrastanja, koji su rezultirali činjenicom da Nikolija ima savršen odnos sa sestrom i bratom po ocu - četrnaestogodišnjom Teodorom i jedanaestogodišnjim Lukom.

- Tata mi ne dozvoljava da na društvene mreže stavljam fotografije brata i sestre, pa je ovo slikanje za „Hello!“ presedan i dogodilo se na njegovo insistiranje. Pozvao me je i rekao: „Sad se slikaš sa sestrom maturantkinjom“. Istovremeno su me obuzeli i radost i šok budući da ni on nikada nije voleo da se pojavljuje u javnosti. Ovde je, međutim, ponos učinio svoje i zato sam srećna što deo svog iskrenog odnosa sa Teodorom mogu da podelim sa javnošću, jer u našoj porodici ništa nije gluma i stvarno se sjajno slažemo - kaže na početku razgovora sve popularnija pevačica, čija je mlađa sestra sa odličnim uspehom završila osnovnu školu i upisaće gimnaziju.

- Nisam bila uplašena već samo uzbuđena zbog sestrine male mature jer sam znala da za nju nema nikakvih prepreka, pošto je u svemu čega se dotakne, kada je reč o školskom gradivu, naprosto savršena. Teodora i Luka su veoma slatki i mnogo me vole, ali više se ne igramo barbikama i autićima. Došlo je vreme za ozbiljne životne korake i nas troje ćemo tek u budućnosti shvatiti koliko su važni koreni naše bliskosti koji su nam usađeni vaspitanjem - navodi Nikolija, čija sestra obožava Grčku, kao i ona.
- Obema su nam misli usmerene na Atinu. Teodora i Luka mnogo vremena provode sa tatom i mamom u tom gradu, baš kao i moja mama i ja i shodno trenutnom raspoloženju, Teodora bi najradije upisala studije na mom fakultetu, s tim što bi jednog dana, za razliku od mene, i radila u struci - smeje se Nikolija, koja je sa sestrom pozirala neposredno pre nego što ju je ispratila na proslavu maturske večeri.
- Na Teodorin stajling smo pokušali da utičemo i tata, i ja, i njena mama, ali bilo je nemoguće bilo šta joj prigovoriti. Ona je u pubertetu i sve najbolje zna. Uostalom, ko sam ja da joj prigovaram bilo šta kada smo obe svojeglave - iskreno govori najstarija naslednica bivšeg direktora marketinga PGP„Radio-televizije Beograd“ Vlade Jovanovića.

Iako je Nikolija od sestre starija više od deceniju, odnos im je maksimalno iskren i pun poverenja i podrške.
- Doskora se nisam poveravala Teodori u potupnosti, jer je ona za mene dugo bila samo nežna devojčica prema kojoj sam zaštitnički nastrojena, ali odnedavno je ravnopravni član u našem porodičnom savezu odraslih, tako da joj sada sve pričam i odlično me razume i podržava u svemu - radosno kaže kćerka folk zvezde Vesne Zmijanac i ističe da će se uspesima svog brata Luke tek hvaliti.
- U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve - zaključuje Nikolija koja, pored karakternih, ima i dosta fizičkih sličnosti sa sestrom maturantkinjom.

Autor: Nikola Rumenić
Foto: Boško Karanović

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti