Kejtlin Džener na listi najuticajnijih žena na svetu

Kejtlin Džener na listi najuticajnijih žena na svetu

Autor: | 04/07/2015

0

Zvezda rijaliti programa i bivša olimpijka Kejtlin Džener se samo mesec dana posle promene pola već našla na listi najuticajnijih žena na svetu, koju je objavio BCC. Naime, otkada se prvi put pojavila u javnosti kao žena na naslovnoj strani magazina "Vanity Fair", Kejtlin samo niže uspehe. Nedavno je nazvana ikonom stila, a sada se našla na sedmom mestu najuticajnijih žena.
- Mnogi od nas su mislili da će Kim Kardašijan zauzeti neko mesto na ovoj listi, ne zbog toga što svaki od nas oseća veliko poštovanje prema toj ženi, nego zato što je njen uticaj na milione žena širom sveta konstantan.  A kada se Kejtlin pojavila na naslovnoj strani časopisa imala je sve adute u svojim rukama. Razumem da ljudima može da bude neprijatno zbog nekog poput Kejtlin Džener, ali iznad svega i ona je ljudsko biće kao i svi mi  i ne možemo joj uskratiti prava ali ni poštovanje - zaključili su iz BBC-ja.
Na prvom mestu ove liste našla se premijerka Škotske, na drugom je Ana Vintur, urednica časopisa "Vouge", dok je na trećem mestu  glumica Anđelina Džoli.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Guliver / Splash News

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Kejtlin Džener