Ivana Korab: Volim muškarce koji su spremni da se potrude da osvoje moje srce

Ivana Korab: Volim muškarce koji su spremni da se potrude da osvoje moje srce

Autor: | 03/07/2015

0


Uspešna manekenka Ivana Korab, koja je ostvarila i nekoliko uloga u Holivudu, nastavila je saradnju sa brendom "Bonatti", pa je njihovo zaštitno lice i za predstojeću letnju sezonu. Reklamna kampanja snimljena je na grčkom ostrvu Kefalonija, a atraktivna dvadesetdevetogodišnjakinja već se priprema da u novim bikinijima veći deo ovog leta provede na plažama širom sveta. Iako ima mnogo udvarača i često dobija komplimente na račun izgleda, Ivana kaže da ne spada u osobe koje su zaljubljive prirode,već voli muškarce koji su spremni da se potrude da osvoje njeno srce.

Kakve kupaće kostime volite i jeste li već izabrali omiljene "Bonatti" modele za ovo leto?
- Najviše volim bikini, a još na snimanju reklamne kampanje za "Bonatti", rekla sam koji modeli moraju da budu u ovoj kolekciji. Jedva čekam priliku da ih nosim.

Gde ste snimali editorijal i kakve utiske nosite?

- Snimali smo u Grčkoj, tačnije na Kefaloniji. Bilo je zaista fenomenalno. Prvi put sam posetila tu destinaciju i prijatno sam bila iznenađena prirodnim lepotama. Ekipa je bila fantastična. Toliko profesionalna, a u svakom momentu nasmejana i pozitivna da nam višečasovna svakodnevna snimanja nisu teško pala.

S obzirom na to da živite u Los Anđelesu, provodite li često vreme na plaži?
- Ovde je klima takva da praktično cele godine možete da koristite kupaći kostim. Okean je dosta hladan, tako da ne možete baš uvek da se kupate, ali sportovi na plaži i sunčanje uvek su u opciji. Ja nisam osoba koja je često na plaži zbog mnogobrojnih obaveza, ali trudim seda ugrabim svaki slobodan trenutak da se opustim. Omiljena aktivnost mi je odbojka na plaži.

Koje još sportove na vodi volite?
- Poznato je da mnogo volim sport, a samim tim i sportove na vodi. Dopadaju mi se skijanje na vodi, vožnja skutera i glisera i mnoge druge aktivnosti.

Da li se leti radije rekreirate plivajući ili u teretani?

- Teretanu nikada ne preskačem, nezavisno od godišnjeg doba, jer imam rutinu koju pratim, ali definitivno uživam u sportovima na vodi i raznim fizičkim aktivnostima na otvorenom. U Los Anđelesu je popularno planinarenje, kada na svežem vazduhu može zaista da se lepo rekreira, a i da se odradi dobar trening.

Kako ćete provesti predstojeće leto?
- Sledeće nedelje idem u Meksiko, a potom dolazim u Beograd da se slikam za novu "Bonatti" kolekciju. Ići ću i u Majami na "Swim Fashion Week", kao svake godine. Tome se mnogo radujem. To je najpopularnija nedelja mode na svetu za kupaće kostime. Posle toga možda nađem malo vremena za pravi odmor. Mada bih ja uvek pre izabrala da radim nego da se odmaram.


Volite li klasična letovanja?
- Toliko putujem tokom godine da jedini odmor koji zaista želim jeste na nekim dalekim egzotičnim plažama, bez mnogo ljudi, gde ću stvarno moći da se odmorim i da uživam.

Čitate li knjige kada ste na plaži?

- Uvek imam nekoliko dobrih knjiga u elektronskom izdanju na ajpodu, ali pored silne tehnologije i slikanja za Instagram i ostale društvene mreže nekako ne provedem baš ceo dan u čitanju. Uvek sam u dobrom društvu i nikad mi nije dosadno. Retki su trenuci u kojima se baš opuštam u miru. Kod mene je uvek prisutna neka aktivnost, sport ili društvene igre.

Da li vam se često udvaraju momci na letovanju?
- Toga uvek ima, pogotovo kada sam u društvu mojih lepih drugarica, tako da se muškarci vode logikom da će kod neke proći. Međutim, da bi meni neko privukao pažnju potrebno je da se poklopi mnogo toga.

Priželjkujete li novu ljubav?
- Osoba sam koja voli da voli i da bude voljena, ali ne želim ništa na silu niti zato što tako okolina smatra da treba. Da bih bila sa nekim, zaista mora da bude divan, da osetim neku energiju između nas i da zna da me učini posebnom, jer usputna druženja za ispunjavanje vremena zaista nikad nisu bila niti će biti nešto što mene interesuje.

Šta je za vas romantično letovanje?

- Egzotična destinacija sa osobom koju volite. Sve drugo samo dođe.

Dobijate li na plaži češće komplimente na račun vašeg izgleda od muškaraca ili od žena?
- Mislim da je podeljeno, ali više volim da dobijem kompliment od ženske osobe jer mislim da smo generalno kritičnije i ti komplimenti su iskreniji. Ja takođe uvek volim da pohvalim nečiji izgled ili figuru. Mislim da je dosta bilo negative. Kada bi svako bar jednom dnevno jednoj osobi rekao nešto lepo, bili bismo srećniji i zadovoljniji. Umesto da kudite, vi nađite nešto da pohvalite. Mnogo je lep osećaj kada nekome izmamite osmeh ili ulepšate dan.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Slobodan Pikula za "Bonatti"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin