Monika i Eduardo Kruz prvi put u javnosti nakon smrti oca

Monika i Eduardo Kruz prvi put u javnosti nakon smrti oca

Autor: | 02/07/2015

0

Monika Kruz polako se oporavlja od iznenadne smrti oca Eduarda. Atraktivna španska glumica provela je dan na plaži u jednom odmaralištu, a društvo su joj pravili kućni ljubimci, kćerka Antonela i brat Eduardo Junior koji je zbog očeve smrti iz Los Anđelesa, gde gradi muzičku karijeru, doputovao u otadžbinu.
Mlađa sestra Penelope Kruz na plaži se zabavljala sa kćerkicom koja je nedavno napunila dve godine, a španski mediji prenose da je lepa tridesetsedmogodišnja brineta delovala pomalo rasejano i tužno.
Njena naslednica odlično se zabavljala sa svojim ujakom koji je ostao uz sestre u Španiji jer će uskoro Monikina kćerka biti krštena. Sveti čin bio je zakazan za 20. jun, a s obzirom na to da je zvezdi serije "Korak napred" dva dana ranije preminuo otac krštenje je otkazano.
Inače, rođenjem kćerkice Monika je ispunila svoju najveću želju - da postane majka. Ona je, na opšte iznenađenje konzervativne španske javnosti, zatrudnela pomoću sperme nepoznatog donora, a prilikom trudnoće i porođaja podršku su joj pružili svi članovi porodice.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin