Maraja Keri: Krstarenje sa decom i novim dečkom

Maraja Keri: Krstarenje sa decom i novim dečkom

Autor: | 02/07/2015

0

Pevačica Maraja Keri sa novim izabranikom Džejmsom Parkerom bila je na letovanju na italijanskom ostrvu Kapri, a juče su uslikani na Formanteri. Iako je kratka, veza sa milionerom iz Australije ubrzano napreduje, pa su njihovi prijatelji medijima otkrili da par već priča o venčanju.
Posle razlaza sa suprugom Nikom Kenonom slavna četrdesetpetogodišnjakinja utehu je pronašla u medijskom mogulu, koji je i vlasnik luksuznih rizorta. Iako se sa biznismenom opsednutim njenim pesmama zabavlja manje od tri nedelje, ideja da se venča sa najbogatijim Australijancem na svetu pevačici se jako dopada, otkrili su u javnosti njeni bliski prijatelji.
Novopečeni partneri na ovo krstarenje poveli su i pevačicine blizance - kćerku Monro i sina Marokana, a par tokom boravka na Balerima nije skidao osmeh s lica i sve vreme su se držali za ruke.
Bogatstvo Marajinog najvatrenijeg fana Džejmsa procenjeno je na pet milijardi dolara, pa je pevačica impresivnih glasovnih sposobnosti na letovanju uživa isključivo na njegovoj skupocenoj, devedeset metara dugoj jahti "Artic P" na kojoj se slušaju isključivo Marajine pesme.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: maraja keri Spy

Pročitajte još