Seka Aleksić otvara vrata raskošne vile smeštene u mirnom delu sremačke ravnice

Seka Aleksić otvara vrata raskošne vile smeštene u mirnom delu sremačke ravnice

Autor: | 29/06/2015

0

Za razliku od mnogih koleginica, koje se baškare u raskošnim kućama smeštenim u prestonici, folk zvezda Seka Aleksić nastanila se u mirnom sremačkom mestu Stara Pazova. U želji da bude daleko od gradske vreve kupila je prostrano imanje nadomak koga se nalazi i popularni sportski centar "Fudbalskog saveza Srbije" poznat pod nazivom "Kuća fudbala". I dok hladne zime provodi u vili skrojenoj po njenoj meri, najčešće pored kamina, leto je rezervisano za oazu na otvorenom, skrivenu pod čarobnim belim baldahinima pored prostranog bazena.
U intervjuu za "Hello!" Seka objašnjava odluku da se skloni iz prestoničke vreve i opisuje detalje moderno dekorisanog doma u koji je zavirio foto-objektiv našeg magazina.

Odlučili da otvorite vrata doma i pokažete vaše intimno carstvo. Koliko ljubavi ste utkali u uređenje doma?

- Sve što vidite urađeno je s ljubavlju, što je video i osetio svako ko je kročio u naš dom. Svaki detalj ima svoju priču, ne postoji mesto u kome se osećam prijatnije i lepše nego u svom domu, okružena svim tim divnim detaljima.

Zbog čega ste za život odabrali baš ovaj lep gradić u Sremu?
- Uvek sam želela da pobegnem od gužve, automobilskih sirena i smoga, to je bilo presudno. Nisam u gradu, a zapravo, za pola sata sam u centru Beograda.

Razmišljate li ikada u kom smeru bi otišao vaš ljubavni život da niste sreli Veljka?
- Verujem u sudbinu i sigurna sam da nam se sve dešava sa nekim razlogom. Tako smo se i Veljko i ja spojili, sa razlogom. Zahvalna sam Bogu na tome, jer Veljko je ostvarenje mojih snova.

Smatrate li da ste pre Veljka pravili pogrešne emotivne izbore?

- Svi mi pravimo greške, ljudski je grešiti. U ljubavi sam imala velike promašaje.

Nastavak intervjua i fotografije spektakularnog doma pevačice potražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 29. juna!

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin