Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Porodica konačno na okupu

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Porodica konačno na okupu

Autor: | 27/06/2015

0

Pošto su nekoliko meseci bili razdvojeni, porodica glumice Mirke Vasiljević i perspektivnog fudbalera Vujadina Savića ponovo je na okupu. Po završetku fudbalske sezone, poznati sportista stigao je u Beograd, a ubrzo je u društvu partnerke i troje mališana, Andreja, Adrijane i Mihajla, otputovao na odmor u Tursku. Srećna petočlana porodica uživala je na letovanju, kada je sve bilo podređeno njihovim mališanima.
- Svako ko ima veze sa fudbalskim svetom dobro zna da igrači imaju pauzu, to jest odmor pre letnje sezone, tako da smo na letovanje otišli već krajem maja pošto je to bio jedini period kada smo mogli da se organizujemo. Na odmor smo otišli sa decom i bilo nam je jako lepo što smo konačno imali priliku da budemo na okupu i da po čitav dan provodimo zajedno. Izabrali smo Tursku jer je tamo u tom periodu bilo toplo. Osim toga to je zemlja u kojoj su hoteli bogatog sadržaja, prilagođeni mališanima, a kada ste roditelj, to vam je najvažnije. Postojale su različite igraonice i celodnevni program za najmlađe, što nam je mnogo značilo - počinje priču Mirka.
- Lepo smo se odmorili na moru, mada sam ja mislila da ću imati nešto više vremena za sebe, pa sam ambiciozno ponela dve knjige koje sam želela da pročitam. Nažalost, nijednu nisam uspela da otvorim.

Poznata glumica je po povratku sa porodičnog putovanja imala trodnevnu turneju po Leskovcu, Nišu i Vranju sa predstavom „Pazi s kime spavaš“, kada je njen nevenčani suprug prvi put imao priliku da se sam brine o deci. Potrudio se da im priušti zabavan program, pa se tako na njegovomprofilu na Instagramu moglo videti da je najstarijeg sina vodio na jahanje, dok su mlađoj Adrijani najzanimljiviji bili oldtajmer automobili.

- Bili smo na poslednjoj turneji u ovoj godini i publika je odlično reagovala, a mališani su sa Vujadinom ostali u Beogradu. Bilo mu je naporno jer nije lako brinuti se o troje dece, ali se dobro snašao, što je najvažnije - tvrdi lepa brineta.
- Do kraja leta bićemo uglavnom kod kuće, mada kada smo ovde, dani su uglavnom haotični, jer imamo mnogo prijatelja sa kojima želimo da se vidimo, tako da nam dan brzo prolazi i nikada ne možemo da obavimo baš sve što želimo.

Kako je u fudbalskom svetu i dalje u toku prelazni period, porodica poznate glumice još ne zna kako će organizovati život kada počne naredna sezona, ali je svima cilj da ponovo budu na okupu i da žive na istoj adresi.
- Za sada ne znamo gde će Vujadin nastaviti karijeru pa ne možemo mnogo toga da planiramo. Nezahvalno je pričati sada o tome, prošle sezone želeli smo da svi budemo zajedno, a onda je on otišao u London i nismo mogli da mu se pridružimo jer nam je za Veliku Britaniju bila potrebna viza. Vujadinu je vrlo važno da bude u klubu koji mu odgovara kao igraču, ali će voditi računa i o tome da to bude zemlja gde ćemo moći svi zajedno da živimo. U suprotnom život ćemo morati da organizujemo na drugačiji način - iskrena je Mirka.
Osim porodičnih planova, simpatična dvadesetčetvorogodišnjakinja ne zapostavlja profesiju i s radošću očekuje nove uloge.
- U avgustu počinju probe moje nove predstave o kojoj za sada ne mogu da govorim. Premijera će biti na jesen i nadamo se dobrom prijemu kod publike i gostovanjima, a ja ću se potruditi da obaveze prilagodim i svojim porodičnim obavezama - zaključuje Vasiljevićeva.

Autor: Ivana Nikolić

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Slične Vesti