Započnite leto u Naxi oazi uz mnogobrojne besplatne sadržaje

Započnite leto u Naxi oazi uz mnogobrojne besplatne sadržaje

Autor: | 26/06/2015

0

Naxi radio i ovog leta priprema pravo iznenađenje za sve sugrađane - od 27. juna do 19. jula glavni atrijum Delta City-ja postaje Naxi Oaza, idealno mesto za beg od gradske gužve i prepuštanje čarima prave letnje oaze. Uz brojne besplatne sadržaje cela porodica zabaviće se tokom trajanja ovogodišnjeg letnjeg projekta Naxi radija.
Program u Naxi Oazi trajaće svakodevno od 10 do 22h, a glavni atrijum Delta City-ja biće podeljen na "Ženski kutak", "Dečiji kutak", "Tiki bar" i "Glavnu binu".


Svi posetici će svakodnevno moći sebi da ulepšaju dan uz prepoznatljiv ukus Grand Aroma kafe, koja će se služiti u Aroma ženskom kutku. Uz Aromu letnjih priča, dame će u ženskom kutku imati priliku da uživaju i u besplatnim kreativnim radionicama, tretmanima za ulepšavanje i negovanje, druženju sa najpoznatijim domaćim blogerkama, kao i da postanu foto - model na jedan dan. Sve je to deo života jedne žene a subotom vas očekuje "Život sa Aromom"!

Najmlađi će sigurno obožavati Dečiji kutak! To će i ove godine biti mesto na kome će se družiti sa omiljenim crtanim junacima i klovnovima, uživati u pozorišnim predstavama i učestvovati u maskenbalima. Svakog dana, svi mališani moći će da budu deo kreativnih radionica crtanja i slikanja, ali i društvenih igara koje razvijaju maštu i podstiču razvoj. Zajedno ćemo učiniti da školarcima raspust ostane u najlepšem sećanju.

Svečano otvaranje, u subotu 27. juna od 19h, biće u znaku koncerta legendi domaće muzike Kikija Lesendrića i Pilota. Oni će tada premijerno izvesti svoj novi singl "Idi", ali i najveće hitove ove grupe "Svet je lep kada sanjamo", "Zaboravljeni", "Slučajno", "Te noći smo se potukli zbog nje", "Uvek te đavo nađe lakše nego ja"…

Svi sadržaji i manifestacije u okviru Naxi Oaze biće potpuno besplatni za sve posetioce.

Za sve informacije i celokupan program slušajte Naxi radio i pratite Naxi portal www.naxi.rs.

Rashladi leto u Naxi Oazi!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: