Saša Joksimović: Najlepše iznenađenje za rođendan priredili su mi supruga i sin

Saša Joksimović: Najlepše iznenađenje za rođendan priredili su mi supruga i sin

Autor: | 26/06/2015

0

Talentovani glumac Saša Joksimović, koga je publika donedavno gledala zajedno sa voditeljkom Natašom Pavlović u ulozi voditelja emisije "Fantastik šou", proslavio je trideset četvrti rođendan. Najlepše iznenađenje u porodičnom domu priredili su mu supruga Nevena i sin Ilija, a slavlje je kasnije nastavio sa najbližim prijateljima u jednom beogradskom restoranu.
O tome kako je uživao u svom danu i šta ga je naviše obradovalo brat pevača Željka Joksimovića govori za magazin "Hello!".
- Rođendansko slavlje nisam unapred isplanirao, odlučio sam da prvo vidim kako ću biti raspoložen tog dana i da u skladu sa tim proslavim moj dan - počinje priču Joksimović.
- Kada slavim sa mojim prijateljima, uvek vlada dobro raspoloženje i brzo se organizujemo za izlazak. Tako smo i tog dana odlučili da se okupimo u restoranu, gde smo se odlično proveli. Iako je baš u vreme kada smo se okupljali počeo strahoviti pljusak, to nam nije pokvarilo raspoloženje. I pre trideset četiri godine, kada sam se rodio, ceo dan je padala kiša, kao da se nebo radovalo. Verujem da u tome postoji neka simbolika.


Iako se dan pred rođendan prehladio, to nije omelo harizmatičnog glumca da uživa i da se dobro provede.
- Bilo mi je krivo što sam se baš dan pre rođendana prehladio. Malaksao sam, ali to mi nije pokvarilo raspoloženje - kaže Saša, koji se silno obradovao iznenađenju koje su mu priredili najmiliji.
- Kada sam se probudio, čekalo me je iznenađenje koje su mi pripremili supruga i sin. Pustili su me da nešto duže spavam kako bi stigli da sve pripreme. Kada sam ustao, čekali su me torta, baloni i poruka koja me je oduševila. Poželeli su mi da ostanem isti, da se ne menjam i da sve bude kao što je bilo do sada - kaže mlađi brat Željka Joksimovića i objašnjava koliko je njigovom sinu sve tog dana značilo.
- Ilija je bio previše uzbuđen. Prethodnog dana mi je kupio poklon i to veče je jedva čekao da se probudi da mi čestita rođendan. Nekoliko puta u toku dana me je pitao: "Tata, jesam li te iznenadio?" Srećan sam što je on toliko porastao da i on može da nas iznenadi, kao što to činimo Nevena i ja njemu. Drago mi je što uživa u tome jer naša je tradicija da jedni drugima priređujemo iznenađenja.


Što se tiče rođendanskih želja glumac i voditelj otkriva šta je sebi poželeo tog dana.
- Maksimalno sam ispunjen i mislim da nije dobro da se preteruje sa neskromnim željama, pa sam poželeo da sve ostane kao što je sada - kaže rođeni Valjevac koji živi u Beogradu. Uskoro se završava njegova pozorišna sezona, a na odmor Joksimovići će otići u avgustu.
- Planiramo da kao svake godine odemo u Grčku, gde uživamo u morskim čarima. Neko vreme ćemo sigurno provesti i kod mojih roditelja. Raduje me što već sada dobijam pozive reditelja za neke projekte koji će početi da se realizuju od septembra, tako da ću leto iskoristiti da napunim baterije - zadovoljno zaključuje Saša Joksimović.

Piše: Zvezdana Milovanović
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti