Sonja i Nikola Lazetić upriličili su bajkovitu proslavu osamnaestog rođendana kćerke Nikoline

Sonja i Nikola Lazetić upriličili su bajkovitu proslavu osamnaestog rođendana kćerke Nikoline

Autor: | 24/06/2015

0


U raskošnom ambijentu restorana "Šeher", smeštenog u srcu beogradskog Senjaka, Sonja i Nikola Lazetić proslavili su osamnaesti rođendan kćerke Nikoline. Nekadašnji fudbaler, koji iz prethodnog braka ima sina Luku, sa jednakom pažnjom i posvećenošću ophodi se i prema deci svoje izabranice - Nikolini, Eleni i Andreji.
Na rođendan slavljenica je uživala u pažnji, poklonima i brižljivo osmišljenoj zabavi koju je kreirala njena majka.
- Zahvaljujući prijatelju Zvezdanu, velikom profesionalcu u svom poslu, sve moje ideje sprovedene su u delo. Prostor je ionako lep i romantičan, ali sam želela da ga dodatno ušuškam, da mu dam svečarsku notu. Zvanice su bile očarane ambijentom, imale su osećaj kao da su u bajci - kaže Sonja za "Hello!".
Graciozna i odmerena, u haljini ateljea "Fabrique" Nikolina je bila prava domaćica večeri.
- Da sam se ja pitala, torta bi bila nešto elegantnija, ali je Nikolina želela neobičnu, atipičnu za proslavu rođendana. Muzički program poverili smo našem prijatelju Nenadu Jovanoviću, dok je švedski sto kreirao Dalibor Kimčetić, šef kuhinje našeg restorana.
Odabrani gosti, među kojima se našlo i nekoliko poznatih ličnosti, jednoglasno su se složili da na boljoj zabavi odavno nisu bili.


- Zvali smo isključivo ljude u čijem se prisustvu osećamo prijatno. Žao mi je što naši gosti ne mogu da vam prenesu utiske jer sam siguran da bi iz njihove perspektive to izgledalo živopisnije. Sve će vam biti jasno ako vam kažem da ni u jednom trenutku nismo seli. Ni na jednom slavlju još nisam video da se zvanice od prve do poslednje dobro provode. Svi su zaista bili na visini zadatka - kaže Nikola.
Ponosni roditelji kćerki su za punoletstvo poklonili putovanje, a sa čitaocima magazina "Hello!" podelili su izazove sa kojima se, podižući četvoro dece, svakodnevno susreću.
- Dok Nikolina i Elena lagano izlaze iz "ludih godina", Luka i Andreja su im sve bliži, što će reći da za Nikolu i mene nema opuštanja. Na sreću, imamo divnu decu koja nam ne zadaju glavobolju. Razgovaramo o svemu, u toku smo sa svim dešavanjima u njihovom životu, ali ih ne pritiskamo i ne opterećujemo. Najvažnije je da znaju da u nama imaju bezrezervnu podršku i oslonac sve dok dišemo. Ne postoji stvar koju za našu decu ne bismo učinili. Elena je od pete godine opsednuta jahanjem, obožava konje i želi da studira u inostranstvu, Nikolina je još neodlučna, dok su Luka i Andreja trenutno u svetu košarke i fudbala - kaže Sonja. Nikola se nadovezuje:
- Tu smo da osluškujemo njihove potrebe, želje, talenat, da ih podržimo na putu kojim odluče da krenu, ali ne i da im trasiramo budućnost. Naša obaveza je da deci obezbedimo dobro i kvalitetno obrazovanje, sve ostalo je njihov izbor. Budućnost isključivo zavisi od njih samih. Trudimo se da ih usmerimo ka pravim vrednostima i da im ukažemo na potencijalne poteškoće sa kojima bi mogli da se susretnu. Nažalost, već su se uverili koliko je život surov i nepredvidiv, ali znaju i da može biti veoma lep.

Piše: Nikola Golubović
Foto: Vladan Delić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti