Adrijana Lima i Nejmar: Ljubav dvoje zemljaka na pomolu

Adrijana Lima i Nejmar: Ljubav dvoje zemljaka na pomolu

Autor: | 24/06/2015

0


Brazilska lepotica Adrijana Lima nakon razvoda od Marka Jarića upustila se u kratku romansu sa izvesnim trenerom Džoom, koju je sada okončala zbog popularnog fudbalera Nejmara. Zvezda FK "Barselona" nedavno je na svom Instagram profilu svojoj zemljakinji čestitao rođendan i napisao poruku na osnovu koje su mnogi posumnjali da među njima dvoma ima nešto više od prijateljstva.
- Ona kasni, ali vredi... - otkrio je dvadesettrogodišnji sportista i 11 godina starijoj Adrijani poželeo sve najlepše u životu, uz konstataciju da je divna.
- Draga ženo, ponekad ćeš biti previše žena. Previše pametna, previše lepa, previše snažna. Bićeš previše nešto što će činiti da se muškarac oseti manje muževno, što će te naterati da osećaš da moraš da budeš manje žena. Najveća greška koju možeš da napraviš jeste da izbaciš dragulje iz svoje krune da bi je tvoj muškarac lakše nosio. Kad se to desi, moraš to da znaš, ne treba ti manja kruna - treba ti muškarac sa većim rukama - napisala je manekenka nedavno na Instagramu, očigledno inspirisana svojim ljubavnim životom.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Neymar Jr / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin