Antonija Blaće: Volela bih da mi na svadbi pevaju svi članovi žirija "X Faktora"

Antonija Blaće: Volela bih da mi na svadbi pevaju svi članovi žirija "X Faktora"

Autor: | 22/06/2015

0

Pre četiri godine kao voditeljka rijaliti programa "Veliki brat" Antonija Blaće pridobila je naklonost naše publike. Budući da je i sama bila deo tog šou-programa u Hrvatskoj, znala je sa kojim se sve izazovima suočavaju takmičari i na koji način tu emisiju može da učini zanimljivijom. Posle pozitivnih reakcija koje su usledile ne čudi što je dobila angažman u takmičenju "X faktor", na "Prvoj" televiziji, u kome joj je partner na sceni mladi glumac Aleksandar Radojičić. Tridesetpetogodišnja voditeljka već šest godina je u skladnoj vezi sa vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, četiri godine su vereni, a sada su odlučili da stanu pred oltar. Iako ne želi da otkriva detalje venčanja, poznata Hrvatica ne krije da planira veliko veselje  kome će prisustvovati svi njoj dragi ljudi. Energična Šibenčanka često je isticala da bi se rado udala za svog dugogodišnjeg partnera, ali ni jedno od njih dvoje nema dovoljno vremena kako bi se u potpunosti posvetio organizaciji venčanja. Izgleda da je zaljubljeni par odlučio da je došao trenutak ozvaničenja romanse, pa im ni Antonijin gust raspored zbog snimanja "X faktora" ne predstavlja prepreku da se posvete najvažnijem danu u životu. Na početku razgovora simpatična Hrvatica prvo se osvrće na voditeljski angažman zbog koga sve više vremena provodi u Beogradu.

Završeno je takmičenje "X faktor". Kako ste zadovoljni komentarima na popularni šou?

- Jako sam zadovoljna, bar onim komentarima koji dolaze do nas. Možda kritike zadržavaju za sebe. Uglavnom se svima su se mnogo sviđali naši kandidati, žiri je veoma cenjen, a čini mi se da su i voditeljima zadovoljni.

Kako ste se uklopili sa Aleksandrom Radojičićem, s obzirom na to da je on iz glumačke branše i da li ste mu pomagali savetima?
- Kada sa nekim "kliknete" na prvu loptu, nema tu puno filozofije. Aca odrađuje emisije uživo kao da ih je odradio već stotine, tako da mu to što do sada nije bio u ulozi voditelja ne predstavlja nikakvu prepreku da zablista na sceni.

U medijima se pojavila vaša zajednička fotografija i priča da među vama postoji nešto više od prijateljstva. Jeste li se tome zajedno slatko nasmejali?
- Uopšte ne obraćam pažnju na takve stvari, iako moram da kažem da jeprilično bezobrazno tako olako izmišljati stvari o tuđem zivotu.

I sami ste pre nego što ste započeli voditeljsku karijeru bili deo rijalitija "Veliki brat". Koliko vam je to iskustvo bilo korisno u profesiji?

- Za samo vođenje emisije - nikako, ali očigledno da mi je to donelo neku šansu. Možda nikad ne bih bila voditeljka da nisam bila tamo. Možda i bih, to se nikada ne zna. Bez obzira na sve, za mene je to bilo jedno vrlo zanimljivo životno iskustvo.

Kada ste se prijavili za rijaliti, jeste li maštali da postanete voditeljka?
- Ne baš. Nisam išla u tom smeru, ali kad su me pozvali da učestvujem, nekako sam osetila da je to to.

Šta vam se najviše dopada u Beogradu i da li biste mogli da zamislite život u srpskoj prestonici?
- Moram da priznam da nikada nisam poželela da živim bilo gde osim u Hrvatskoj. Ni u Njujorku, ni u Parizu, ni bilo gde drugo. Nikad me nije vuklo da negde odem. Volim da imam svoju bazu, ali takđeo obožavam haotični raspored i putovanja i zaista uživam u svim adresama koje mi moj posao donosi. Ovo je za mene idealno, da znam gde mi je dom, a da puno putujem. U Beogradu imamo mnogo prijatelja, meni je ovo već treći regionalni projekat, a Hrvoje ima prijatelje koje je stekao igrajući vaterpolo.

Već nekoliko godina imate status verenice koji će se uskoro promeniti u status supruge.
- To se svim silama trudim da zadržim tajnim podatkom.

Kako planirate venčanje, kao intimnu ceremoniju ili veliku svadbu?
- Kao veliku svadbu. Na rođendan pozovem pedeset ljudi, a kamoli na svadbu.

Koga od članova žirija biste angažovali da vam peva na venčanju?

- Sve četvoro sa pripadajućim bendovima.

Da li je vaš partner ljubomoran jer ste zbog prirode posla okruženi zgodnim i poznatim muškarcima?
- Mogli biste onda i mene da pitate jesam li ja ljubomorna zbog svih devojaka koje se motaju oko vaterpolista. Ako si ljubomoran - ljubomoran si i kad ti žena radi na kiosku ili u apoteci. To je samo odraz unutrašnje nesigurnosti.

Jeste li vi po prirodi ljubomorni?
- Ne. Potpuno sam operisana od toga.

Da li se dešavalo da vam odnos zapadne ukrizu i kako to prevazilazite?

- Nikada nam se to nije desilo, ali zato što se sve rešava u hodu i razumno. Nije to tako teško i nemoguće kako ljudi tvrde. Stvar je odluke u tebi šta hoćeš i kako gradiš odnose u životu. Kada naiđeš na nekoga ko te stvari vidi isto, među vama nema problema. Razgovaramo jedno sa drugim, a ne jedno protiv drugoga.

Priželjkujete li da se ostvarite u ulozi majke?
- Dabudem iskrena, mislim da je to pitanje intimno. Ne znate ko vam sedi s druge strane, ne znate da li neki par može da ima decu i da li to uopšte želi. Nisam nikada pročitala u nekom intervjuu da se muškarac pita želi li da se ostvari kao otac. Pitaju se eventualno da li žele da imaju decu, ali nikada se taj muški proces ne gleda kao ostvarenje. Po tom pitanju sam zadrta feministkinja.

Koliko se vaš stil oblačenja koji privatno preferirate razlikuje od onog na sceni?
- Scena je scena, tako da sam svoj izgled u potpunosti prepustila rukama profesionalaca. Darko Kostić je zadužen za moj stajling, Dragan Taubner za kosu i Mina Abramović za šminku. Ni ne pitam ih šta su smislili. To što ovaj fenomenalan trojac radi može da prođe bilo gde u svetu, od Sanrema do američkog "X faktora".

Da li ste od onih žena koje nervozu leče šopingom i šta najviše volite da kupujete?
- Mrzim šoping. Najradije bih da mi sve samo dođe na vrata, da ja to isprobam i da neko to vrati nazad. Garderoba mi je poslednja stavka u svemiru. Daleko od toga da ne volim lepo da izgledam, ali mislim da sam dužna da se sredim samo za scenu. Privatno sam "kežual".

Odajete utisak energične osobe. Na koji način trošite višak energije?
- Spavam vrlo malo, mozak mi stalno radi, imam energije za dvadeset ljudi, samo nemam živaca. Šalu na stranu, profesionalno sam sve stroža. Ali koliko se trošim u poslu, toliko se paralelno i punim. Mnogo treniram, čitam, pevam, ljubim i volim.

Intervju: Zvezdana Milovanović
Foto: Boško Karanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin