Novak Đoković sa bratom Markom vredno trenira za predstojeći turnir

Novak Đoković sa bratom Markom vredno trenira za predstojeći turnir

Autor: | 19/06/2015

0

Nakon neočekivanog poraza u finalu "Rolan Garosa" u Parizu Novak Đoković spreman je za nove uspehe. On vredno trenira za predstojeći turnir u Londonu, a pomoć mu pruža niko drugi do njegov mlađi brat Marko.
- Ponovo na "zelenom tepihu"! Došao je i taj deo godine, sezona trave je uveliko počela, a i moje pripreme. S obzirom na to da su mi oba brata teniseri, imam sreće što mogu da spojim lepo sa korisnim, pa pored toga što se družimo van terena, vredno radimo zajedno i na terenu. Ovih dana mi je Marko sparing partner - otkrio je Novak.

What a nice feeling to be back on grass court! My brother is my hitting partner these days. So lucky that I can spend quality time with him while working too :) Ponovo na "zelenom tepihu"! Dosao je i taj deo godine, sezona trave je uveliko pocela a i moje pripreme. S obzirom na to da su mi oba brata teniseri, imam srece sto mogu da spojim lepo sa korisnim pa pored toga sto se druzimo van terena, vredno radimo zajedno i na terenu. Ovih dana mi je Marko sparing partner.

Posted by Novak Djokovic on петак 19. јун 2015.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Novak Đoković / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin