Ideal Soleil Bronze - Optimalna preplanulost za osetljivu kožu tela

Ideal Soleil Bronze - Optimalna preplanulost za osetljivu kožu tela

Autor: | 18/06/2015

0

Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE HIDRATANTNI SPREJ ZA OPTIMALNU PREPLANULOST OSETLJIVE KOŽE. Zahvaljujući formuli koja je obogaćena aktivatorima melanina novi proizvod postiže vidljivo bržu preplanulost, istovremeno pruža efikasnu visoku zaštitu i zdrav preplanuo ten. Primeren je za žene i muškarce i dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku i SPF 50 za vrlo visoku zaštitu osetljive kože tela.

Melanociti su ćelije koje stvaraju pigment kože pod nazivom melanin. Melanin apsorbuje energiju i odaje je u obliku toplote i hvata slobodne radikale koji nastaju ovom reakcijom. Upravo zbog toga prirodna pigmentacija (tamnjenje) predstavlja zaštitnu reakciju od UV zraka, međutim ona nije jednaka kod svake kože. Neki tipovi kože lako zadobijaju opekotine i ne tamne gotovo uopšte, dok je kod drugih tipova kože u potpunosti obrnuto.
Dermatolozi često govore o fototipovima u rasponu od 1. stepena (vrlo svetla koža) do 6. ( crna koža). Što je fototip svetliji to je koži potrebna viša zaštita. Za sigurno tamnjenje i postizanje zdravog i preplanulog tena potrebno je koži pružiti dovoljno vremena da razvije pigment. Postepeno izlaganje i izbegavanje sunca između 12 i 16 sati ključni su faktori za sigurno izlaganje. Za spoljašnju zaštitu potrebno je koristiti proizvod sa visokim zaštitnim faktorom (30 ili 50) zavisno od fototipa kože.

Izuzetno je važno znati da proizvodi za zaštitu od sunca nemaju za cilj produženje vremena tamnjenja već ograničavanje opasnosti od štetnih efekata sunca kroz pametno izlaganje. Efikasnost proizvoda se smanjuje s vremenom i nakon svaka 2 sata i nakon kupanja potrebno je ponovno nanošenje na celo telo.

Ove godine Vichy predstavlja novitet za visoku zaštitu u liniji Ideal Soleil za optimalnu preplanulost osetljive kože:

NOVI IDEAL SOLEIL BRONZE HIDRATANTNI SPREJ ZA OPTIMALNU PREPLANULOST OSETLJIVE KOŽE istovremeno pruža efikasnu zaštitu i preplanuli ten. Koža je idealno zaštićena zahvaljujući patentiranom sistemu filtera MEXORYL SX i XL, koji osigurava ne samo zaštitu od UVA zraka, već i od dugih UVA i UVB zraka; vidljivo brže postizanje preplanulosti zahvaljujući formuli koja ne sadrži sastojke za samotamnjenje, već je obogaćena aktivatorima melanina koji omogućavaju prirodno tamnjenje kože. Inovativno pakovanje, otporno na vodu i pesak, sa inovativno osmišljenim on/off sistemom za zatvaranje u sklopu zatvarača. Sprej se može nanositi u svim položajima, okrenutim prema gore ili prema dole, što ga čini izuzetno praktičnim. Lagana tekstura nanosi se brzo i jednostavno, lako se upija i kožu čini glatkom. Proizvod je primeren za žene i muškarce i dostupan je sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku i SPF 50 za vrlu visoku zaštitu osetljive kože tela.

LINIJA IDEAL SOLEIL PREDSTAVLjA EFIKASNU ZAŠTITU ZA IDEALNU KOŽU NA SUNCU I PRIMERENA JE SVIM TIPOVIMA KOŽE, ČAK I NAJOSETLjIVIJIM. ZA VIŠE INFORMACIJA POSETITE WWW.VICHY.RS I OTKRIJTE SVOJU OPTIMALNU IDEAL SOLEIL ZAŠTITU OD SUNCA ZA LICE, TELO ILI ZAŠTITU OSETLjIVE DEČJE KOŽE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: