Severina Vučković i Igor Kojić: Na korak do venčanja

Severina Vučković i Igor Kojić: Na korak do venčanja

Autor: | 17/06/2015

0

Ljubav između hrvatske pop zvezde Severine Vučković i fudbalskog menadžera Igora Kojića ne prestaje da intrigira javnost. Slavna pevačica stigla je prošle nedelje u Beograd prvi put otkako je u strasnoj vezi sa bivšim sportistom, što je bilo dovoljno da mediji u stopu prate svaki njihov korak. Najviše pažnje privukli su upravo prvog dana boravka Vučkovićeve u našoj prestonici, kada su zajedno bili na proslavi četrdesetog rođendana kompanije "Frikom", čije je Severina zaštitno lice. Dolaskom na besprekorno organizovano slavlje novopečeni par privukao je veliku pažnju prisutnih, koji su sve vreme gledali u njih. Držeći se za ruke i razmenjujući zaljubljene poglede i nežnosti, odlično su se zabavljali i nisu se obazirali na radoznale poglede. Čitave večeri gledali su jedno u drugo, kao da su sami na čitavom svetu. Pop zvezda blistala je u crnoj haljini sa golim leđima i sa podignutom i razbarušenom kosom, dok se njen partner opredelio za ležerni stil. Iako je lepotica iz Splita došla samo u svojstvu gošće i nije se obraćala prisutnima, malo je reći da je bila zvezda večeri. Po završetku događaja, oni su otišli u jedan beogradski restoran, gde su se provodili u društvu prijatelja.
- Igor je najbolji vodič kroz Beograd i najbolji domaćin - rekla je Severina.

Da je veza ovog para ozbiljna bez obzira na to što su zajedno tek nešto više od tri meseca, govori u prilog i činjenica da pevačica tokom boravka u Beogradu nije bila smeštena u hotelu, ni kod sestre Marijane, gde često odseda, već je bila gošća porodice Kojić. Ona je tom prilikom mogla da se uveri u gostoprimstvo našeg pevača Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje, koji su rado ugostili partnerku svog sina. Prema izvorima bliskim pevačici, ona je oduševljena atmosferom u kući porodice Kojić na Bežanijskoj kosi, kao i srdačnošću domaćina. Inače, roditelji bivšeg sportiste već su u medijima naglašavali da podržavaju novu vezu njihovog sina, istakavši da im je Severina oduvek bila simpatična.
Iako žive na različitim adresama, četrdesettrogodišnja pevačica i dvadesetsedmogodišnji Igor veoma su bliski i često zajedno provode vreme. Oni su već imali jedno zajedničko putovanje u Pariz, a Igor je već nekoliko puta odlazio u Zagreb. Njihovi zajednički izlasci u prestonici Hrvatske takođe su bili pod budnim okom javnosti, kao što se to dogodilo u Beogradu.


Hrvatska zvezda je svog partnera upoznala i sa sinom Aleksandrom, kome se, sudeći po zajedničkim fotografijama koje su objavljivali na društvenim mrežama, Igor dopao već na prvi pogled. Srećni par uživa u ljubavi, a u medijima se često može pročitati da Severina priželjkuje da se još jednom ostvari u ulozi majke. Pre nego što se odluče na taj korak planiraju da se venčaju, a pre toga otići će na zajednički odmor.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti