Nataša Ninković: Daleko sam od savršene žene

Nataša Ninković: Daleko sam od savršene žene

Autor: | 16/06/2015

0

Od beogradskih vrućina glumica Nataša Ninković svake godine pobegne na Kipar, ali i u rodno Trebinje. Svoj odmor ove godine je počela ranije, jer joj je, kako ističe, potrebno vreme da odmori misli.
- Volim Trebinje i svakog leta idem dole. To je obavezno, tako sam i decu naučila, iako sam svesna da sada nastupa neki period, odnosno pubertet, koji menja interesovanja. No, ta ljubav će im ostati, sigurna sam - ističe glumica.
Nataša ne dozvoljava da zbog karijere njena porodica bude zapostavljena. U braku je 17 godina, i nekada je govorila da je tajna u velikoj ljubavi kao prvog dana. No, danas misli drugačije.
- To je uzajamno poštovanje. Poštovanje onoga što ste vi, sa svim vašim slabostima. Zvuči malo otrcano možda, ali tako je. Ogroman trud, na dnevnom nivou - ističe glumica.
Glumica za sebe kaže da je "tipična žena".
- Daleko sam ja od savršene žene. Ja sam tipična žena. Kada je reč o nezi, modi... istina, obožavam takve stvari, iako mi ponekad oduzimaju mnogo vremena. Najviše volim sve što mogu u kući da završim, a to znači manikir, pedikir, feniranje često u jutarnjim satima, kupovina preko interneta... - otkriva glumica za "Avaz".

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti