Goca Tržan i Milan Stanković: Putovanje koje vraća u detinjstvo

Goca Tržan i Milan Stanković: Putovanje koje vraća u detinjstvo

Autor: | 16/06/2015

0


Članovi žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", zahvaljujući produkciji televizije "Pink", prošle nedelje su uživali u čarobnom putovanju u Pariz i bajkovitom obilasku "Diznilenda". Na letu za Francusku našli su se i Goca Tržan i Milan Stanković, koje je ovo putovanje vratilo u detinjstvo.

Samo dve nedelje posle proslave osmog rođendana kćerke Lene, pop zvezda je sa verenikom Rašom Novakovićem povela svoju mezimicu na put iz snova i tako joj ispunila jednu od najvećih želja. Boravak u gradu bajki oduševio je tročlanu porodicu, a o utiscima sa putovanja popularna pevačica govori za naš magazin.

- Ovo je Lenina prva poseta Parizu i "Diznilendu", gde je upoznala svoje crtane junake. Kao svako dete, uživa da gleda doživljaje "Diznijevih" junaka i imala je veliku želju da ih upozna. Zbog brojnih obaveza i nemogućnosti da uskladimo raspored, do sada nismo uspeli da organizujemo putovanje u zemlju bajki, tako da je ovo bila jedinstvena prilika da joj ispunimo nešto o čemu je mnogo maštala. Često mi se dogodi da se uz Lenu osećam kao devojčica, ali ambijent ovog mesta dodatno je pojačao taj osećaj.



Osim posete čarobnom dečjem carstvu, u kome podjednako uživaju i odrasli, Goca se potrudila da svojoj mezimici što lepše dočara sve lepote tog predivnog grada u Francuskoj.
- Potrudila sam se da joj dočaram Pariz na najlepši način. Uprkos tome što smo se od hodanja obe umorile, ovo putovanje nas je beskrajno usrećilo - sa uzbuđenjem u glasu kaže pop zvezda.
"Diznijevo" carstvo posetio je i pevač Milan Stanković, ali mu to nije najupečatljiviji utisak, već druženje sa sestrom koja tamo živi već nekoliko godina. Ona se potrudila da mu bude savršen turistički vodič kroz grad na obali Sene.
- Prerastao sam crtane filmove, ali moram da priznam da su me na trenutak podsetili na dane detinjstva. Mnogo veći utisak na mene ostavili su impresivna arhitektura grada i umetničko bogatstvo, koji se nalaze na gotovo svakom koraku - ističe Stanković, koji se u potpunosti prepustio sestri kao vrsnom poznavaocu grada.


- Nemoguće je za nekoliko dana obići sve znamenitosti Pariza, ali i ono što sam video bilo je dovoljno da se zaljubim u ovaj grad. Pogled na Ajfelov toranj zaista oduzima dah, a uživao sam i u šetnji Jelisejskim poljima. Ipak, sa nogu me je potpuno oborio versajski dvorac i predivan park koji ga okružuje. To je zaista veličanstven prizor, koji se teško može opisati rečima - u dahu kaže pevač, koji želi da ponovo dođe u "grad svetlosti". Iako je ovo jedna od omiljenih destinacija zaljubljenih parova, profesionalne obaveze navode ga na skeptičan odgovor na pitanje da li bi voleo da sledeći boravak u Parizu provede u društvu lepše polovine.
- Voleo bih da se zaljubim i da se u mom životu dese promene na tom polju, ali u ovom trenutku u potpunosti sam skoncentrisan na profesionalne obaveze i nisam siguran da ima prostora za to.

Piše: Deana Đukić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti