Frano Lasić: Druženje u omiljenom restoranu

Frano Lasić: Druženje u omiljenom restoranu

13/06/2015

0


U kultnom beogradskom restoranu “Klub književnika”, smeštenom u srcu Beograda, organizovano je nesvakidašnje druženje medija i redovnih gostiju jednog od omiljenih mesta najvećih književnika iz zemlje i regiona, kao i brojnih uglednih gostiju iz svih krajeva sveta. Okupljanju je prisustvovao i poznati Dubrovčanin Frano Lasić, koji je došao u društvu supruge Milene. On je sa prisutnima podelio utiske o restoranu boemskog šmeka.
- Kada sam prvi put 1973. godine došao u „Klub“, njegov prvi vlasnik Ivo Kusalić nije hteo da mi naplati večeru jer sam bio njegov gost. Ovde sam sticao nova prijateljstva i vezao se za ovo mesto, zbog čega sam i izabrao da se nedavno ovde i oženim.
Prisutnima se obratila i Ljiljana Kapor, supruga čuvenog pisca i slikara Mome Kapora, sa kojim je upravo na ovom mestu doživela neke od najupečatljivijih zajedničkih momenata.

Autor: Deana Đukić
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2056 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti