Dan Tana: Proslava rođendana u Beogradu

Dan Tana: Proslava rođendana u Beogradu

Autor: | 12/06/2015

0


Životna priča čuvenog Dobrivoja Tanasijevića, poznatijeg kao Dan Tana, vrlo je uzbudljiva. Započeo ju je u Beogradu, a nastavio u Americi. Počeo je kao fudbaler, da bi u dvadeset šestoj godini otkrio da je film njegova velika ljubav i svu energiju usmerio u tom pravcu. Bio je glumac i producent u mnogim holivudskim ostvarenjima, a često je govorio kako su njegova najveća strast lepe žene. Njegovo srce osvojila je Andrea, sa kojom je dobio dve kćerke - Gabrijelu i Katarinu. Iako brak sa lepom umetnicom nije potrajao, Tanasijević posle razvoda nije izgubio veru u ljubav. To je dokazao kada je pre devet godina po drugi put stao pred oltar sa izabranicom Suzanom, koja je od njega mlađa trideset četiri godine. Razlika u godinama nije ih sprečila da uživaju u ljubavi, a jedan od najpoznatijih Srba koji pleni pozitivnom energijom otkrio je da je tajna u tome što je oduvek okružen mladim ljudima. U skladu sa svojim vedrim duhom po kome je prepoznatljiv, odlučio je da jubilarni osamdeseti rođendan obeleži velikim slavljem u srpskoj prestonici. Bivši sportista, producent i ugostitelj sa holivudskom adresom odlučio je da u restoranu "Kalemegdanska terasa" okupi porodicu i prijatelje iz svih krajeva sveta. Gala slavlju prisustvovale su njegove kćerke Gabrijela i Katarina, bivša supruga Andrea, kao i njegova sadašnja partnerka. U razgovoru za magazin "Hello!" čuveni Dan Tana otkriva kako je proslavio osamdeseti rođendan i zbog čega je odlučio da veselje upriliči baš u Beogradu.


- Ovo je prvi put u životu da stvarno slavim rođendan i obećao sam mojim kćerkama da će to biti u Beogradu. Svaki put kada bi one poželele da proslavimo moj rođendan, ja sam im govorio da sam još mlad i da se rođendani ne slave, da sačekaju da malo ostarim. Odlučio sam da slavlje bude u restoranu "Kalemegdanska terasa" u kome se služi internacionalana hrana, zbog čega sam posebno zahvalan šefu kuhinje. Sada kada sam video kako je to lepo, odlučio sam da proslavim i naredne jubileje, devedeseti rođendan u Londonu, a stoti u Americi - kroz osmeh počinje priču Tanasijević.
- Želeo sam da proslavim rođendan u Beogradu, gde sam počeo karijeru. Bilo je divno slaviti u mestu gde sam odrastao, gde sam se školovao, počeo da igram fudbal i da snimam filmove. Sve u šta sam se u životu zaljubio počelo je u Beogradu i sve se ostvarilo.


Dobrivoje je srećan što je uspeo da okupi porodicu i prijatelje koje je stekao širom sveta.
- Na slavlju je bilo mnogo mojih prijatelja iz sveta sporta i kulture. Poželeli su mi da svako veče organizujem ovakva slavlja, ali to ne mogu jer bi me previše koštalo. Zdrav sam, a to mi je najvažnije. Okružen sam ljudima koje volim, a te večeri pridružili su mi se brojni prijatelji koji su svojim prisustvom uveličali slavlje. Sebi sam poželeo da se ponovo vidim sa mojim gostima i na mom devedesetom rođendanu, u Londonu. Imam još jednu  želju, a to je da se Dragan Nikolić oporavi. On je igrao u prvom filmu, čiji sam ja bio producent, "Kičmi" i za njega me vežu lepe uspomene.


Budući da su njegove kćerke inicirale proslavu, vlasnik restorana "Dan Tana's" u Holivudu priča koliko su one bile uzbuđene.
- Moje kćerke bile su prezadovoljne i baš kao ja, pune su utisaka.To sam davno obećao i njima i mojoj bivšoj supruzi, dugovao sam to i njima i mojim bivšim ljubavima.
U razgovoru za naš magazin Tanasijević otkriva kakvi su mu planovi za naredni period i da u Beogradu nije završio sa slavljem.
- Odavde putujem u London, a zatim u Los Anđeles. Moji prijatelji koji nisu uspeli da mi se pridruže u Srbiji organizovali su mi slavlje u tim gradovima. Iako su me obavestili, ipak će to biti neka vrsta iznenađenja, čemu se veoma radujem - zaključuje fudbalski stručnjak i otkriva tajnu dugovečnosti, uz savet kako ostati zdrav i spokojno dočekati starost.
- Svima bih poručio da se bave svojim zdravljem, kulturom i sportom i da zaborave na politiku. To je siguran recept za dug i srećan život.


Piše: Zvezdana Milovanović
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Inside story

Pročitajte još