Marko Jarić i Adrijana Lima: Na talasima novih ljubavi

Marko Jarić i Adrijana Lima: Na talasima novih ljubavi

Autor: | 10/06/2015

0


Dobar razvod je svakako zdravija odluka od života u lažima i braku koji sistematski uništava komletnu porodicu. Niko ne polaže tapiju na sreću i sklad, ali svako mora da donese odluke, odgovorno i promišljeno, koje će biti najbolje za njihove potomke. Upravo onako kako su uradili Marko Jarić i Adrijana Lima. Prva zajednička fotografija nastala posle rastanka, na kojoj nekadašnji supružnici sa kćerkama Valentinom i Sijenom uživaju u luksuznom kompleksu "Bal Harbour" u Majamiju, obišla je svet munjevitom brzinom, izazvala oduševljenje javnosti i konačno prekinula spekulacije o njihovom odnosu.
Izgleda da je godinu dana pošto je magazin "Pipl" objavio da se razvode sve došlo na svoje. Štaviše, oboje su ponovo emotivno ispunjeni. Adrijana uz "MMA" borca poznatog pod umetničkim imenom Veliki Džo, a Marko pored dvadesettrogodišnje Dušice Spasić iz Smedereva, koja odnedavno živi u Majamiju. Živu u termometru prvo je usijala zanosna Brazilka. Fotografisana je dok na jahti razmenjuje nežnosti sa svojim zgodnim dečkom, sa kojim se zbližila u teretani "5th St. Gym" u Majami Biču, u kojoj oboje treniraju. Nekoliko dana kasnije, gotovo na istom mestu, Marko je fotografisan u zagrljaju atraktivne Dušice, koja fizički neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu. Spasićeva se, takođe, bavi manekenstvom, iako se u Sjedinjene Američke Države otisnula kako bi studirala arhitekturu.
Adrijana i Marko verili su se posle devet meseci zabavljanja, u junu 2008, a venčali naredne godine u Džekson holu u Vajomingu, na "Dan zaljubljenih". Roditelji su petogodišnje Valentine i tri godine mlađe Sijene, kojoj su dali ime po italijanskom gradu u čijem je klubu nekadašnji reprezentativac Srbije i zvezda "NBA" lige završio karijeru.
- U Njujorku postoji jedan neugledan restorančić u koji smo ponekad išli na "hot-dog". Zidovi su ukrašeni registarskim tablicama automobila poznatih ličnosti koje su tu nekada dolazile, pa sam zamolio menadžera da mi napravi jedne na kojima će pisati: "Adrijana, hoćeš li da se udaš za mene?" Zanemela je od iznenađenja - otkrio je svojevremeno Marko kako je na "Dan zaljubljenih" zaprosio Adrijanu.
Jedna od najlepših žena sveta, koja se na revijama čuvenog brenda luksuznog donjeg veša "Victoria's Secret" pred više stotina ljudi često šeta gotovo naga, tresla se od neprijatnosti kada ju je voditelj jedne emisije u kojoj je gostovala pitao kako je izgubila nevinost. Rekla je da je čekala sve dok se nije udala za Marka, sa dvadeset sedam godina. Tom prilikom otkrila je i čime ju je nekadašnji suprug osvojio: "Pametan je, zasmejava me i lepo je građen".
U razgovoru za "Pipl" bila je nešto rečitija:
-  Naš život... Mi smo sve vreme na medenom mesecu. Sebe nikada nisam videla kao udatu ženu. Ali kada sam upoznala Marka, sve se promenilo. Znala sam da je pravi, poželela sam veliku porodicu.
Nažalost, skladan bračni odnos trajao je svega pet godina. Iako su se rastali još u maju 2014, zahtev za razvod podneli su tek u januaru. Okončanje parnice očekuje se narednog meseca, a prema zakonima države Vajoming, gde su se venčali, bogatstvo će podeliti napola. Marko je tokom košarkaškog angažmana u "NBA" ligi zaradio četrdeset miliona dolara, dok je kroz privatne poslove svoj bankovni račun uvećao četiri puta. Poslednjih godina posvećen je građevinarstvu, ugostiteljstvu, posluje i u modnom biznisu, kao i u internet prodaji foto i video materijala o poznatim sportistima. S druge strane, i Adrijana odlično zarađuje. Zahvaljujući lepom licu i zanosnoj figuri tokom 2008. i 2009. inkasirala je dvadeset miliona dolara, a posle toga u proseku sedam i po miliona godišnje. Nekadašnji supružnici podeliće i stan u Njujorku od šest miliona, jahtu od milion i po... Kuću na Beverli Hilsu, vrednu dva miliona, svojevremeno su zamenili većom vilom u Majamiju, za koju su izdvojili deset miliona dolara. Sunčana Florida idealno je mesto za miran život, pa su ih paparaci često spopadali dok su uživali u šetnji, a mediji proglašavali najfotogeničnijom porodicom na svetu.

Piše: Nikola Golubović
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti