CPG & Metro škole kuvanja će 11. juna održati poslednji čas u ovoj sezoni, nakon čega sledi letnja pauza. Za završni čas izabrali smo pripremu Makedonske kuhinje koja je specifična i važi za jednu od najtraženijih na Balkanu. Tikveš koji nam dolazi sa makedonskih vinograda će ovog puta moći da prezentuje vina u punom sjaju koja će idealno da se kombinuju sa zadatom temom sa istog podneblja. Svi koji su zainteresovani da prošire svoja znanja u svetu kulinarstva, i žele da dožive jedno neponovljivo iskustvo, mogu se prijaviti OVDE.
Naši kursevi se održavaju na već dobro poznatoj adresi na Vidikovcu (Ibarski put 20) u Metro HoReCa centru sa početkom u 18h. Kao što smo i obećali, i ovog puta naši polaznici imaće organizovan besplatan prevoz od centra do Vidikovca, ispred crkve Svetog Marka u 17h.
Na prošlom času CPG & Metro škole kuvanja bilo je veoma zanimljivo. Svoje fantastične performanse u pripremi hrane prezentovali su nam naši specijalni gosti Vesna de Vinča i ĐorđeKortina uz koje su naši polaznici aktivno učestvovali u pravljenju raznih specijaliteta od morskih plodova. Na kraju smo uživali u salati od pipaka lignje, buzara sa dagnjama, kataplana i hobotnice "a la gallega" koje smo začinili kvalitetnim vinom iz Tikveša, belom sortom Alexandre Cuvee.
Autor: Bojana Šević
Video: Nemanja Maraš
Foto: CPG
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte višeLepa Brena ima 63 godine i liniju na kojoj joj žene zavide: Tajna je u načinu kuvanja
Saveti Lepe Brene za idealnu težinu
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)