Prijavite se za završni čas CPG & Metro škole kuvanja koju će obeležiti "Makedonska kuhinja"

Prijavite se za završni čas CPG & Metro škole kuvanja koju će obeležiti "Makedonska kuhinja"

Autor: | 08/06/2015

0


CPG & Metro škole kuvanja
će 11. juna održati poslednji čas u ovoj sezoni, nakon čega sledi letnja pauza. Za završni čas izabrali smo pripremu Makedonske kuhinje koja je specifična i važi za jednu od najtraženijih na Balkanu. Tikveš koji nam dolazi sa makedonskih vinograda će ovog puta moći da prezentuje vina u punom sjaju koja će idealno da se kombinuju sa zadatom temom sa istog podneblja. Svi koji su zainteresovani da prošire svoja znanja u svetu kulinarstva, i žele da dožive jedno neponovljivo iskustvo, mogu se prijaviti OVDE.


Naši kursevi se održavaju na već dobro poznatoj adresi na Vidikovcu (Ibarski put 20) u Metro HoReCa centru sa početkom u 18h. Kao što smo i obećali, i ovog puta naši polaznici imaće organizovan besplatan prevoz od centra do Vidikovca, ispred crkve Svetog Marka u 17h.

Na prošlom času CPG & Metro škole kuvanja bilo je veoma zanimljivo. Svoje fantastične performanse u pripremi hrane prezentovali su nam naši specijalni gosti Vesna de Vinča i ĐorđeKortina uz koje su naši polaznici aktivno učestvovali u pravljenju raznih specijaliteta od morskih plodova. Na kraju smo uživali u salati od pipaka lignje, buzara sa dagnjama, kataplana i hobotnice "a la gallega" koje smo začinili kvalitetnim vinom iz Tikveša, belom sortom Alexandre Cuvee.

Autor: Bojana Šević
Video: Nemanja Maraš
Foto: CPG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin