Bojana Rajić: Lav će dobiti brata

Bojana Rajić: Lav će dobiti brata

Autor: | 02/06/2015

0

Početkom novembra Bojana Rajić postaće majka još jednog dečaka, ekskluzivno saznaje "Hello!". Nekadašnja manekenka u četvrtom je mesecu trudnoće i sa budućim suprugom Branislavom Đurđevićem nestrpljivo iščekuje dolazak prvog zajedničkog deteta. Višegodišnju ljubav par će prvo krunisati tokom leta, sklapanjem braka na intimnoj ceremoniji kojoj će prisustvovati samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a krajem godina i rođenjem bebe.
Poučena negativnim iskustvom iz prošlosti, kada je sa javnošću velikodušno delila detalje svog intimnog života, što joj se više puta obilo o glavu, intrigantna vlasnica koncept-stora "Pearls & Trash" odnedavno izbegava medijsko eksponiranje. Neočekivanoj odluci umnogome je doprineo i Bojanin izabranik, izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove preduzeća "Elektromreža Srbije" i predsednik skupštine Košarkaškog kluba "Crvena zvezda", koji, zbog prirode posla, privatni život čuva skoro hermetički.
- Jasno je da mediji sa većim žarom i interesovanjem izveštavaju o vezama u kojima su oba partnera javne ličnosti, međutim, jednako je naporno i kada si u poziciji da stalno moraš da štitiš voljenu osobu iz poštovanja prema njenoj želji da se ne eksponira i da u tom smislu ima svoj mir - izjavila je Bojana za "Hello!" u jedinom intervjuu u kome je govorila o svom izabraniku.
O planovima budućih supružnika ne zna se mnogo. Život pod istim krovom otpočeće posle venčanja, Bojana odlično podnosi drugo stanje i, kao i prvi put, porodiće se u Beogradu. Mada je još mali da bi u potpunosti razumeo šta se oko njega dešava, bratu se raduje i četvorogodišnji Lav, Bojanin sin iz braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.
Atraktivna trendseterka je neslavno bračno iskustvo, zvanično okončano pre godinu dana, ostavila u prošlosti i sigurnim korakom krenula novim poglavljem života. Majčinstvo vešto usklađuje sa poslovnim ambicijama, a u gustom rasporedu našlo se vreme i za ljubav. Svojevremeno je otkrila za "Hello!" da ju je Branislav, između ostalog, osvojio i nepogrešivim poznavanjem mode, njene velike opsesije.
- Muškarac iz mojih snova ima bar dva para cipela od velura u braon i teget boji, ne nosi mokasine, i po cenu života odbija da obuče bilo šta sa potpisom "Philipp Plein".

Piše: Nikola Golubović; Life Content

Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin