Anabela i Andrej Atijas: Žurka u čast kćerke Blankice

Anabela i Andrej Atijas: Žurka u čast kćerke Blankice

Autor: | 01/06/2015

0

U atraktivnom ambijentu sarajevske igraonice "Bajka" Anabela i Andrej Atijas proslavili su rođendan kćerke Blankice. Iako tek dvogodišnjakinja, mala slavljenica uživala je u pažnji, poklonima i brižljivo osmišljenom programu proslave, koju je kreirala njena mama.
- Prošle godine napravili smo tematsku zabavu u znaku najpoznatijih Diznijevih junaka Mikija i Mini, dok je ovoga puta bilo nešto drugačije. Posmatrajući Blankicu, shvatili smo da je ona jedan pravi mali radoznali istraživač. Zbog toga smo i odabrali igraonicu "Bajka", gde osim uobičajenih sadržaja postoji i pravi bazen sa ribicama i brodićem, koji je fascinirao decu. Ove godine svi smo nosili majice na kojima su bile odštampane poruke Blankici, koje joj sada ne znače ništa, ali kroz nekoliko godina, kad bude gledala snimke i fotografije, moći će da vidi šta su joj poručili mama, tata i sestre - kaže Anabela za "Hello!".

Proslava je bila povod da se na jednom mestu okupi cela porodica, a mala slavljenica najviše se obradovala najstarijoj sestri Luni.
- Luna, iako živi u Beogradu, nije želela da propusti zabavu, pa je specijalno za tu priliku došla u Sarajevo. Bila sam presrećna jer su sve moje princeze tog dana bile sa nama. Rođendanu je prisustvovalo četrdesetak dragih gostiju, koji su se potrudili da ovo bude nezaboravna žurka. Nedostajala je samo Andrejova majka, koja nije mogla da uskladi poslovne obaveze i dođe iz Beograda, ali su njene želje i pokloni stigli do Blankice.

Od brižljivog istraživanja podvodnog sveta, Blankicu je otrgla rođendanska torta, koja je bila posebno iznenađenje.

- Od prvog dana po izlasku iz porodilišta Blankica ima svoje ćebence sa likom Diznijeve mačkice Meri. Dok sam birala tortu, vodila sam se time da se ona bukvalno ne odvaja od njega, kao i da sada obožava sve crtaće sa Meri. Zato sam i insistirala da upravo ona bude na torti i pokazalo se da sam učinila pravu stvar. Teško mi je da opišem Blankičino oduševljenje kada je ugledala Meri - mazila je, ljubila, radovala se.

Anabela kaže da nije teško po treći put biti mama. Posebno kada je dete kao Blankica, mirno i nezahtevno.
- Srećom, ona je predivna devojčica koja nema specijalne zahteve. U stanju je da satima sama slaže "lego" kocke i potpuno je neopterećujuća. Ima svoj mali svet i nije od one razmažene dece koja zahtevaju neprestanu i potpunu pažnju. Blankica je dete ljubavi koje odrasta u pozitivnoj atmosferi i to je u njenom ponašanju očigledno.

Za kraj, pevačica kaže da još nije odustala od ideje da se sa porodicom konačno vrati u Beograd.
- Iako se planiranje odužilo zbog brojnih obaveza koje Andrej i ja imamo, ostajem pri ideji da bazu prebacimo u Beograd. Strpljivo čekam da se sve kocke slože, da uskladimo poslovne planove i težnje. Za sada nam je predivno i u Sarajevu, uživamo u ljubavi i odrastanju naše male princeze.

Piše: Nikola Golubović; Life Content

Foto: "Azra"; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još