Danilo Ikodinović: Ženio sam se dva puta i to je moj limit

Danilo Ikodinović: Ženio sam se dva puta i to je moj limit

Autor: | 28/05/2015

0

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović otkriva da posle dva propala braka ne planira treći put da se ženi, iako je dugo u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, piše "Alo!". On je bez obzira na to što je bio oženjen pevačicom Natašom Bekvalac, koja je zarad lepote išla pod hirurški nož, istakao kako su mu odbojne žene koje imaju silikone.
- Kao muškarac volim da vidim lepu ženu, ali ne razumem kako neko može da ljubi devojke sa silikonskim ustima. Šta se sad tu oseća?! Još kada vidim da pumpaju jagodice, pa to mi je tek hit - rekao je Danilo u emisiji "Bulevar B92".
- Ženio sam se dva puta i to su, izgleda, moji limiti. Lepo mi je rekao ćale: "Sine, ne pokušavaj više, vidiš da ti ne ide". Za sve što mi je rekao u životu bio je u pravu, kamo sreće da sam ga slušao. Brak je, kao i svaka institucija u ovoj državi, propao. Glupo je da kažem da se više neću ženiti, ali stvarno ne vidim svrhu. I te svadbe, oba puta sam imao opštenarodno veselje na kom se svi provedu osim mladenaca - kroz osmeh se prisetio Ikodinović prošlosti.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još