Dijana i Srđan Đoković: Ponosni roditelji najboljeg tenisera sveta

Dijana i Srđan Đoković: Ponosni roditelji najboljeg tenisera sveta

Autor: | 18/05/2015

0

Novak Đoković odbranio je juče titulu na ATP turniru u Rimu. Srpski teniser pobedio je svog velikog rivala Rodžera Federera. Prvi reket sveta rutinskom igrom došao je do 53. pehara u karijeri, 24. trofeja na mastersima, a četvrtog u glavnom gradu Italije. Nole se posle ovog meča zahvalio navijačima koji su ga bodrili do još jedne titule, a s obzirom na fotografije koje su juče obišle svet, svakako najdraža podrška stigla je od majke Dijane i oca Srđana koji su nakon pobede pozirali sa svojim naslednikom.
Prelepe i dirljive porodične fotografije na kojoj ponosni roditelji ljube svog sina i Novakov osmeh zadovoljstva i sreće na licu malo koga su ostavili ravnodušnim.
- Ovo je bilo nešto zaista posebno! Lep je osećaj kada kao pobednik odlaziš kući. Posebno zadovoljstvo mi pričinjava i to što sam danas igrao pred svojim roditeljima, ali i svima vama. Veliku zahvalnost dugujem gradu, ljudima i svim fanovima u Rimu koji su me podržavali i bodrili tokom cele nedelje na terenu i van njega. Slobodno mogu reći da je Rim moja druga kuća. Hvala mnogo! Do sledećeg viđenja... Ćao - napisao je na svom Fejsbuk profilu Novak koji će u petak proslaviti 28. rođendan.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti