Nikola Rađen priredio iznenađenje supruzi Ani pred njen pozorišni debi

Nikola Rađen priredio iznenađenje supruzi Ani pred njen pozorišni debi

Autor: | 15/05/2015

0


Pevačica Ana Kokić debitovala je sinoć kao glavna glumica u komadu "Čekajući ministra". Ona je u ulozi konobarice Lidije pokazala zavidan glumački talenat, uspevajući da nasmeje publiku od početka do kraja predstave. Plavokosoj pop zvezdi podršku u glumačkom debiju pružili su mnogi prijatelji, među kojima i Željko Šašić, Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, Nikola Burovac i Milena Vučić, a najveće iznenađenje priredio joj je njen suprug Nikola Rađen. Vaterpolista je samo zbog ovog pozorišnog komada na jedan dan iz Grčke došao u Beograd da bi pre svih video kako se snašla na daskama koje život znače. Nikola zbog posla nije mogao da prisustvuje premijeri predstave, pa je odlučio da suprugu iznenadi na generalnoj probi, kojoj su prisustvovali samo prijatelji i porodice glumaca.
- Uživam u Beogradu, ali mi nedostaje Atina. Radujem se što mi se pružila prilika da zaigram u ovoj predstavi koja će sasvim sigurno nasmejati do suza publiku na premijeri. Volela bih da svi dođu i uživaju u onome što smo pripremili - rekla je Ana za "Blic".
- Mi pevači smo uglavnom osporavani i kritikovani, tako da sam oguglala na zlurade komentare. Život je jedan i zašto ne bih probala neke nove stvari koje će mi ostati kao lepa uspomena, a za komentare me baš briga. Oduvek sam želela da budem glumica. Tačnije, sve što je u vezi sa umetnošću privlačilo me je. Ljudi bi trebalo dovoljno da maštaju i sanjaju, i to će im se ostvariti - istakla je Kokićeva.
Nikola se nakon genralne probe vratio u Atinu, a pre polaska otkrio je da je morao da dođe u Beograd jer se uželeo porodice.
- U Beograd sam došao kako bih video Anu i kćerkice. Naravno, želeo sam da pogledam i predstavu u kojoj moja supruga ima glavnu ulogu. Kako ne mogu da prisustvujem premijeri zbog obaveza u klubu, rešio sam da je iznenadim i dođem na generalnu probu - rekao je Nikola za "Blic".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti