Marija Kilibarda i Sara Jovanović vežbaće sa biciklistima

Marija Kilibarda i Sara Jovanović vežbaće sa biciklistima

Autor: | 15/05/2015

0

Poznati ambasadori Coca-Cola pokreta za radost zaduženi za pripremu učesnika 11. Beogradske Coca-Cola Biciklijade

Predstojeći vikend biće u znaku dvotočkaša. Svi ljubitelji bicikala imaće priliku da u nedelju, 17. maja od 11. časova učestvuju u 11. Beogradskoj Coca-Cola Biciklijadi i na taj način daju aktivnu podršku sportu i rekreaciji, i budu deo Coca-Cola pokreta za radost. Start 11. Beogradske Coca-Cola Biciklijade biće u 11 časova sa Trga Republike.

Marija Kilibarda i Sara Jovanović, ambasadori Coca-Cola Pokreta za radost, i ovoga puta biće zadužene za pripremu i zagrevanje biciklista za rekreativnu vožnju. Uz profesionalne fitnes instruktore, vežbaće zajedno sa učesnicima predstojeće tradicionalne gradske manifestacije i davaće savete na koji način najbolje da pripreme svoje mišiće za vožnju biciklom.
- Izuzetno mi je drago što ću posle Coca-Cola Trke zadovoljstva u okviru Beogradskog maratona još jednom biti deo Coca-Cola pokreta za radost. Veoma je važno da se rekreiramo ne samo kroz ovakve organizovane skupove, već i tokom cele godine. Sigurna sam da nas u nedelju očekuje sjajno druženje. Zajedno sa Sarom Jovanović i fitnes instruktorima, učinićemo sve da se učesnici predstojeće Beogradske Coca-Cola biciklijade pre svega dobro osećaju i pripreme za vožnju. Tako će moći da uživaju u pokretu od starta do cilja - izjavila je Marija Kilibarda najavljujući 11. Beogradsku Coca-Cola Biciklijadu.

Okupljanje svih učesnika 11. Beogradske Coca-Cola Biciklijade planirano je od 10.30h na Trgu Republike uz muzičko-zabavni program.

BUDI I TI DEO COCA-COLA POKRETA ZA RADOST!

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin