Dejvid Švimer u novoj seriji igra oca sestara Kardašijan

Dejvid Švimer u novoj seriji igra oca sestara Kardašijan

Autor: | 15/05/2015

0


Dejvid Švimer
koji se proslavio ulogom naučnika Rosa Gelera u kultnom sitkomu "Prijatelji" trenutno snima novu seriju "American Crime Story" u kojoj mu je poverena uloga čuvenog američkog advokata Roberta Kardašijana.
Serija će obraditi teme koje se odnose na rasne, klasne i političke probleme i dočarati neka od najpoznatijih ubistava i suđenja u Sjedinjenim Američkim Državama. Jedna od epizoda, nazvana "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson", nastala je po knjizi Džefrija Tubina i biće posvećena slučaju slavnog sportiste O Džej Simpsona, a Dejvid će tumačiti lik njegovog advokata, Roberta Kardašijana, oca čuvenih rijaliti zvezda, koji je preminuo 2003. godine.
Prve scene snimljene su juče, a popularni glumac uslikan je na setu i prve reakcije su da neodoljivo podseća na oca Kim, Kortni, Kloi i Roba Kardašijana.
Podsećanja radi, pre dve decenije ubijena je 35-godišnja Nikol Braun Simpson, bivša supruga čuvenog fudbalera. Osim nje, ubijen je i deset godina mlađi konobar Ronald Goldman, njen tadašnji dečko. Oboje su ubijeni u njenoj kući, a za ubistva je okrivljen O Džej Simpson, zvezda američkog fudbala, Nikolin bivši suprug. Žena je ubijena višestrukim ubodima u glavu i vrat. Pokojni Robert Kardašijan, bio je jedan od prijatelja i advokata poznatog sportiste, i uspeo je da ga oslobodi optužbi, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo u američkoj javnosti, a njegova supruga Kris Džener mu to nikada nije oprostila jer joj je ubijena Nikol bila najbolja prijateljica.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dejvid Švimer