Vlada Mandić otkriva sve detalje odnosa sa Jasminom Trnavac sa kojom očekuje sina

Vlada Mandić otkriva sve detalje odnosa sa Jasminom Trnavac sa kojom očekuje sina

Autor: | 13/05/2015

0

Bivši uspešni sportista Vlada Mandić oduvek je u javnosti predstavljan kao srcelomac, iako je dugo bio u braku sa Novosađankom Jelenom Višekrunom, sa kojom ima sedmogodišnju kćerku Stašu. Upravo zbog takvog statusa koji je uživao, mnoge je iznenadila vest da će Mandić uskoro postati otac po drugi put. Njegova devojka Jasmina Trnavac, sa kojom je u vezi manje od godinu dana, u drugom je stanju, i u junu će na svet doneti njihovo prvo dete. Par je otpočeo zajednički život pre nekoliko meseci u njegovom stanu u centru Beograda. Vezu sa studentkinjom iz Užica sportista je vešto skrivao od očiju javnosti, a poslednja devojka sa kojom nije krio romansu bila je Marija Petronijević. Posle toga dovodili su ga u vezu sa mnogim ženama sa javne scene, ali je Mandić demantovao te navode. Dok se govorilo o njegovim navodnim avanturama bivši rukometaš uživao je u romansi sa Jasminom, sa kojom će se ostvariti u ulozi oca. U razgovoru za magazin "Hello!" Mandić je otkrio detalje njegovog odnosa sa četrnaest godina mlađom izabranicom i koliko je srećan što će mu Jasmina podariti muškog naslednika.
- Uvek sam priželjkivao da dobijem dečaka, još od kada sam dobio kćerku Stašu, pa mi je bilo izuzetno drago kada sam saznao. U suštini, ne volim da detaljišem o privatnom životu. Mislim da se dovoljno pisalo i da je tu bilo dosta gluposti. Suština je da sam srećan, ali mislim da nema potrebe da detaljno polemišem o tome.
Trenutak kada će ponovo postati otac se bliži, budući da je njegova izabranica u sedmom mesecu trudnoće.
- Jasmina super podnosi trudnoću, tako da joj moji saveti i pomoć nisu naročito potrebni. Super se nosi sa tim, neočekivano dobro. Što se tiče porođaja, o tom potom, ima dosta vremena do toga, ali sve će ići prirodnim i uobičajnim putem, neće to biti ništa glamurozno - kaže kroz osmeh Mandić.

Zgodni tridesetčetvorogodišnjak, poznat po momačkom načinu života, sve ređe se može videti u noćnom provodu, s obzirom na to da je preokupiran poslovnim obavezama i ambicijama, a pored sebe ima i ženu u poodmakloj trudnoći.
- Svašta se pisalo u poslednjih mesec dana, ali kada želim da izađem sa društvom, ja to i uradim i lepo se provedem. S obzirom na to da sam prezauzet poslom i nekim drugim obavezama, zbog kojih sam često na putu, nemam puno vremena da izlazim, jer moj izlazak dugo traje i dugo se od njega oporavljam. To sam svakako smanjio u poslednjih godinu, dve - kaže Mandić i otkriva da li sa budućom majkom njegovog deteta planira da stane na "ludi kamen".
- Što se tiče braka, mislim da "papir" ništa ne garantuje, u suštini samo kvari odnos dvoje ljudi. Uvek sam bio veliki protivnik braka i borio sam se protiv toga. Mislim da taj "papir" pokvari neki fini odnos, fleksibilnost i ljubav, tu neku čar. Generalno, pokvari sve. Ljudi jedne druge shvataju zdravo za gotovo i u većini slučajeva pomisle da su vlasnici jedno drugog, da su "uknjiženi" jedno na drugo. Po mom mišljenju, nema potrebe za tim "papirom".
Budući da je bivši sportista veoma vezan za kćerku Stašu, važno mu je da ona prihvati činjenicu da će uskoro na svet doći malo biće kome će ona biti starija sestra.
- Staša je mala i ima svoje zanimacije, ne udubljuje se u ozbiljne životne stvari. Dobro je prihvatila vest da će dobiti brata, mislim da će tek kada beba dođe na svet, sve biti kako treba - zadovoljno zaključuje Vlada Mandić.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Zoran Lončarević / Puls; Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti