Princ Hari: Brat mi je poslao prvu fotografiju svoje kćerkice Šarlot

Princ Hari: Brat mi je poslao prvu fotografiju svoje kćerkice Šarlot

Autor: | 12/05/2015

0

Princ Hari priznao je da je gledajući kako se uvećava porodica njegovog brata i on poželeo da ima decu, ali da još nije sreo ženu svog života. Nakon decenije provedene u vojnoj službi, tridesetogodišnji princ kaže da ima osećaj da se nalazi "na raskršću", prenosi "Tanjug".
- Naravno da bih voleo da imam decu, ali postoji proces koji se ne može izbeći - izjavio je za britansku televiziju.
- Bilo bi lepo imati nekog pored sebe s kim bih mogao da podelim pritisak. Šta bude biće - objasnio je.
Mlađi sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, koji će vojsku napustiti u junu, raskinuo je prošle godine sa glumicom Kresidom Bonas, s kojom je dve godine bio u vezi.
Tokom posete jednoj školi na krajnjem jugu Novog Zelanda, deca su ga saletala pitanjima, među kojima i to da li ima krunu, a on je odgovorio da je nema. Princ je potom otkrio da su špagete bolonjeze njegovo omiljeno jelo.
- Samo nas dvoje pilotira, tako da nam niko ne dosađuje - nasmejao je mališane odgovorom na pitanje kako je to voziti helikopter.
Na pitanje jednog dečaka kako zove kraljicu Elizabetu, mladi princ je ispričao:
- Zovem je bako, ali kada o njoj pričam sa drugima kažem kraljica jer sam u vojsci i ona je moj komandant.
Nedavnim dolaskom na svet njegove bratanice Šarlot, princ Hari postao je peti u redu za nasleđivanje britanskog trona. On je u vreme kada se devojčica rodila bio u Australiji i zbog toga se raduje povratku u Veliku Britaniju.
- Jedva čekam da je vidim, upoznam i uzmem u naručje - izjavio je uzbuđeni stric.
Dodao je i kako mu je brat Vilijam poslao fotografiju princeze Šarlot pre nego što su je on i vojvotkinja Ketrin predstavili javnosti, što je bio veoma lep gest njegovog brata.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti