Neda Ukraden: Proslava kćerkinog rođendana u Zagrebu

Neda Ukraden: Proslava kćerkinog rođendana u Zagrebu

Autor: | 09/05/2015

0


Pevačica Neda Ukraden nedavno je imala značajan povod za slavlje, jer je njena kćerka Jelena napunila trideset pet godina. Ponosna majka organizovala je za svoju jedinicu svečani ručak u jednom restoranu u Zagrebu gde su provele prijatno popodne u društvu Jeleninog supruga Predraga Minića, trogodišnjih bliznakinja Nede i Aleksandre i jednogodišnjeg Dušana.
- Na dan Jeleninog rođendana, ona je sa svojom porodicom krenula na kratko prolećno putovanje, u obilazak Italije i Francuske. Pošto sam ja prethodno bila u Sloveniji, gde sam imala nastupe, odlučili smo da se svi nađemo na pola puta, odnosno u Zagrebu. Tamo smo u jednom elitnom restoranu otišli na ručak i proveli prelepo popodne. Nije izostala nirođe ndanska torta koja je napravljena specijalno za tu priliku sa Jecinim inicijalima, a svećice je ugasila u društvu svojih mališana ­ - kaže pevačica koja već godinama nesmanjenim žarom nastupa.
-­ Kao i obično, radim punom parom. Imam mnogo koncerata, ali i snimam nove pesme i spotove. Nedavno sam snimila i duet sa popularnim hrvatskim pevačem Jasminom Stavrosom, a sa tom numerom ćemo učestvovati na popularnom „CMC festivalu“ u Vodicama, koji se održava u junu ­ - otkriva Neda.

Autor: Ivana Nikolić; Life Conetnt
Foto: Life Conetnt

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin