Pred turnir u Rimu: Jelena Janković sa Vojinom Ćetkovićem i Vanjom Grbićem

Pred turnir u Rimu: Jelena Janković sa Vojinom Ćetkovićem i Vanjom Grbićem

Autor: | 09/05/2015

0

Naša uspešna teniserka Jelena Janković juče je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj je sa glumcem Vojinom Ćetkovićem i kolegom sportistom, našim proslavljenim odbojkašem Vanjom Grbićem.
- Nalazim se na doktorskim studijama kod profesora Veska. S Vojinom sam prijatelj, on je imao nekih problema zbog povrede, pa takođe dolazi kod profesora na terapiju. Iskoristili smo priliku da popijemo kafu. Jelena se tu oporavlja, ujedno i trenira. Iskoristili smo priliku da joj poželimo uspeh na turniru u Rimu, gde je odmah posle otputovala - rekao je Vanja Grbić za Kurir.
Jelena je bila vidno raspoložena, što može da znači samo jedno - da je spremna za prvo kolo turnira u Rimu sa domaćom igračicom Kamilom Đorđi. Jelena se do sada nikada nije sastala sa ovom trenutno 34. teniserkom sveta koja u karijeri još nije osvojila titulu. Ukoliko pobedi, Jelenu čeka bolja iz meča BurnetRibarikova, potencijalna protivnica u trećoj rundi joj je Petra Kvitova, a u četvrtfinalu Judžini Bušar. Našoj teniserki su mnogi pratioci na društvenim mrežama poželeli sreću u Rimu, na turniri koji će trajati od 9. do 17. maja.

Autor: Life Content

foto: Jelena Janković / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic