Kraljevska porodica napustila Kensington palatu

Kraljevska porodica napustila Kensington palatu

Autor: | 07/05/2015

0

Pre samo nekoliko dana supruga britanskog princa Vilijama (32), Kejt Midlton (33) rodila je kćerkicu u londonskoj bolnici Sent Meri, a porođaju je prisustvovao i bebin otac, princ Vilijam.  Princeza, kojoj je dato ime, Šarlot Elizabet Dajana, je drugo dete rojalnog para, jer imaju već sina, princa Džordža.
Još nije prošlo ni nedelju dana kada je Velika Britanija dobila novu princezu, a kraljevska porodica je već spakovala svoje kofere i rešila da napusti Kensington palatu. Oni su otputovali u dvorac, koji će biti njihov novi dom, Anmer Hol, u kojem će provesti narednih nekoliko nedelja.
Vilijam i Kejt su imanje i dvorac Anmer Hol dobili od kraljice Elizabete kao svadbeni poklon u aprilu 2011. godine.
Dvorac ima deset spavaćih soba, privatno tenisko igralište i veliki bazen. U njegovu obnovu kraljevska porodica uložila je 1,5 miliona funti. Dvorac se nalazi u Norfoku na istoku Engleske, a u blizini je princ Vilijam dobio i novi posao. Naime, on će raditi u Kembridžu i Noriču, gde će voziti helikopter koji prevozi pacijente u bolnicu.
Kako izveštavaju britanski mediji, njima će se pridružiti i Kejtini roditelji Kerol (60) i Majkl Midlton (65), kako bi baka pomogla vojvotkinji oko dece. Par već ima dadilju za princa Džordža, a traže i novu služavku.

Izvor: Life Content

Foto: Guliver/ Getty Images

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin

Pročitajte još