Britanija u šoku: Princ Hari neočekivano poljubljen, pa zaprošen ispred Sidnejske opere

Britanija u šoku: Princ Hari neočekivano poljubljen, pa zaprošen ispred Sidnejske opere

Autor: | 07/05/2015

0

Kada je stigao ispred Sidnejske opere da pozdravi hiljade okupljenih fanova, princ Hari nije ni sanjao da će ga jedna slatka plavuša bukvalno zaskočiti. Ne samo da ga pitala da li je želi da je oženi, već je iskoristila priliku i poljubila princa i na taj način podigla celu Britaniju na noge.
Vidkotija Mekre (21) došla je zajedno sa hiljadama drugih fanova, među kojima je bilo mnogo žena, da pozdravi petog u redu za presto Ujedninjenog Kraljevstva, princa Harija. Mnoge žene su nosile natpise "Heri, oženi me" ili "Riđokosi su najbolji", ali samo je ova vickasta plavuša uspela od Harija da izvuče i poljubac.
Naime, nakon što ga je zaprosila, Hari joj je rekao da će morati malo da razmisli o tome pre nego što pristane. Suočena sa takvom odlukom, ali odlučna da ne odustane,Viktorija je zamolila Harija da joj barem da da ga poljubi u obraz. Ali njoj to nije bilo dovoljno.
- Dozvolio mi je da ga poljubim u obraz, ali ja sam pokušala više. Ostatak je istorija. Bilo je fantastično. Suđeni smo jedno drugom, mislim da je bilo puno hemije među nama. Već sam ga dva puta prosila, i ovo je treća sreća - kaže plavuša o kojoj priča cela Britanija.


Hari, koji inače ima jako neposredan odnos sa fanovima, sa vojskom je došao u Australiju gde će biti mesec dana. Bio je iznenađen kada je video koliko se ljudi okupilo.
- Mislio sam da ćemo doći i da će tamo biti oko 10 ljudi, zato mi je ovo sjajna prilika da se svima zahvalim... Učinili su da se ovde osećam kao kod kuće - rekao je posle Hari.
A kada su ga pitali za čuveni poljubac, kratko je odgovorio.
- Dobio sam više od jednog poljupca - rekao je on.
Zaista, Harija je više žena poljubilo dog dana, ali samo je Viktorija uspela da dobije više od običnog "cmok" u obraz.

Izvor: Dailymail.co.uk
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin
Tagovi: Princ Hari