Vesna da Vinča otkrila detalje torture, menadžment splava koji okrivljuje preti tužbom

Vesna da Vinča otkrila detalje torture, menadžment splava koji okrivljuje preti tužbom

Autor: | 02/05/2015

0

Na splav poznate novinarke Vesne Jugović poznate i kao Vesna da Vinča bačena su tri molotovljevljeva koktela preksinoć. Ona na tom splavu i živi, pa je cela priča zbog toga poprimila jako ozbiljne okvire. Vesna je za Blic rekla da je ona bila meta kao i da su u napadu povređena trojica muzičara koji su prenoćili na splavu.

Ona je odmah posle incidenta dala izjavu za Blic:

- Ja nisam bila na splavu, trenutno se nalazim na Kopaoniku, ali su mi moji prijatelji javili šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek se prebacio sa obližnjeg splava na moj, razbio prozor i ubacio molotovljeve koktele. Dva, od kojih se jedan nije aktivirao, ubacio je kroz prozor, a treći u potpalublje. U tom trenutku u brodu su se nalazila četvorica muzičara, od toga trojica Holanđana i naš proslavljeni muzičar multiinstrumentalista Slobodan Trkulja. Oni su iskočili kroz prozore i razbili vrata, i jedva se spasili od požara.

Posle šoka koji je doživela zbog ovog napada Vesna je odlučila da obavesti javnost otvorenim pismom o tome šta joj se zapravo dešava i kroz kakve probleme prolazi već mesecima. Ona je uz otvoreno pismo priložila i fotografije štete napravljene njenom kafiću i kući kada su za sada nepoznati počinioci bacili molotovljeve koktele.

Povodom optužbi koje je Vesna navela u svom otvorenom pismu, oglasio se menadžment splava "Shake'N'Shake". Oni su, pored ostalog, naveli da će podići optužnicu protiv Vesne da Vinče zbog, kako kažu, neistinitih izjava.

- Ovim putem želimo da demantujemo neistinite izjave Vesne Jugović koje su prenete u medijima. Apsolutna je neistina da je bilo ko sa našeg splava "preskočio" na brod Vesne Jugović i namerno izazvao požar. Na našem splavu postoji dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje koje je ovim povodom i dalo izjave istražnim organima. Zabrinuti smo zbog učestalih verbalnih napada od strane Vesne Jugović, i iskoristićemo sva pravna i zakonska sredstva kako bismo se od istih zaštitili. Iskreno se nadamo se da će istražni organi u kratkom vremenskom roku utvrditi sve činjenice i rasvetliti detalje poslednjih događaja. Verujemo u rad državnih organa Republike Srbije kao i da će se u skladu sa zakonom identifikovati odgovorna lica. Nama ne preostaje ništa drugo već da potražimo sudsku zaštitu od Vesne Jugović u vezi sa neistinama koje je iznela - piše u zvaničnom saopštenju menadžmenta splava "Shake'N'Shake".

Izvor: Blic; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content; Vesna da Vinča / Facebook

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: vesna da vinca

Najnovije vesti