Nikola Rokvić na nesvakidašnjoj turneji: Odnos sa publikom mi je najvažniji

Nikola Rokvić na nesvakidašnjoj turneji: Odnos sa publikom mi je najvažniji

Autor: | 02/05/2015

0

Kao što je najavio, pop pevač Nikola Rokvić nastavlja promociju svog novog albuma "Ovaj put" širom regiona. Nakon boravka u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, dvadesetdevetogodišnji naslednik Marinka Rokvića boravio je i u gradovima u Srbiji gde se sjajno zabavljao pevajući za iznenađenje prolaznike.
Za razliku od većine kolega koji biraju utabane načine promocije, Nikola je rešio da izađe na ulice i ostvari bliskiji kontakt sa svojom publikom. Sve što je dosad uradio uglavnom je bilo propraćeno nekom pričom ili događajem koji ga je inspirisao da krene u određenom pravcu. Ovog puta to su bili ulični svirači.


- Zahvaljujući današnjoj tehnologiji i medijima publika je  u rekordnoj brzini obaveštena i ima priliku da čuje sve što je novo na tržištu, što naravno pomaže mnogo  meni i mojim kolegama. Sa druge strane te medalje nalazi se onaj mali sitni detalj na koji nekad zaboravimo, a to je lični odnos sa publikom.  Poželeo sam da i ja bas kao ulični svirači izađem pred ljude, onako neočekivano i nenajavljeno, bez mnogo pompe, scenografije i sličnog i osetim te gradove kao i oni mene. To je bilo jedno divno iskustvo, jedan vremepolov u kome smo svi tu zajedno i sasvim slučajno i u kome se ne prave razlike među ljudima - istakao je mladi pevač.


Nikola je do sada imao prilike da peva u centru Niša, Skoplja, Sarajeva, Banja Luke, Mostara i od srca zahvalio divnim ljudima koji su ga tamo podržali. U planu su još Beograd, Novi Sad, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Valjevo, Zagreb, Rovinj, Podgorica, Budva, Beč, Ljubljana, Ohrid.


Na kraju je izdvojio stih čuvenog Džonija Štulića koji glasi:
" I tako redom, dan za danom, na javnim mjestima s gitarom, naravno da uvijek netko dođe da me čuje, makar i kradom."



Autor: Life Content
Foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: nikola rokvić

Najnovije vesti