Na splav Vesne de Vinče bačena tri molotovljeva koktela

Na splav Vesne de Vinče bačena tri molotovljeva koktela

Autor: | 01/05/2015

0


Vesna da Vinča
 potvrdila je za "Blic" da je jutros oko pet sati jedna osoba ubacila tri molotovljeva koktela na njena splav "Eo kuća" na Ušću. Vlasnica agencije "Miss Yu" veruje da je ona bila meta napadača, ali da, kako kaže, srećom nije u trenutku napada nije bila na splavu. Ona trvdi da su u napadu povređena trojica muzičara koji su prenoćili na splavu.
- Oko pet sati ujutro dogodio se napad. Ja nisam bila na splavu, trenutno se nalazim na Kopaoniku, ali su mi moji prijatelji javili šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek se prebacio sa obližnjeg splava na moj broj, razbio prozor i ubacio molotovljeve koktele. Dva, od kojih se jedan nije aktivirao, ubacio je kroz prozor, a treći u potpalublje. U tom trenutku u brodu su se nalazila četvorica muzičara, od toga trojica Holanđana. Oni su iskočili kroz prozore i razbili vrata, i jedva se spasili od požara - rekla je ona.
- Napad je motivisan višemesečnim sukobom koji imam sa vlasnicima splava sa kog je napadač došao. Pisala sam prijave da taj splav bude uklonjen, a na to su mi vlasnici splava odgovorili vređanjem i pretnjama - tvrdi Vesna da Vinča i navodi da je sve dokumentovala i "o svemu obavestila policiju".
- Materijalna šteta je velika, ali je bruka još veća! Zamislite da je neko od tih ljudi poginuo... Strašno - zaključuje Vesna.

Kako je pre napada izgledao Vesnin dom na ovom splavu pogledajte OVDE!

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna de Vinča

Pročitajte još

Najnovije vesti