ANTHELIOS XL sa termalnom vodom La Roche-Posay

ANTHELIOS XL sa termalnom vodom La Roche-Posay

Autor: | 30/04/2015

0


REVOLUCIONARNI ANTIOKSIDANS ZA ZAŠTITU OSETLJIVE KOŽE LICA OD SUNCA

Ne smemo zaboraviti da osetljiva koža lica pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja. 2015. godine, La Roche-Posay predstavlja svoju prvu kremu za lice sa revolucionarnim antioksidansom:
NOVA ANTHELIOS XL KREMA ZA LICE SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sistem filtera Mexoplex pomera granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka. Unapređena formula zajedno sa optimalnom teksturom hidrira kožu, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućava vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bele tragove.

LA ROCHE-POSAY BRINE O ZAŠTITI OSETLJIVE KOŽE LICA OD SUNCA
Imate osetljivu kožu koja je netolerantna na sunce? Osetljivost je širok pojam koji se može manifestovati kao crvenilo, osećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, kao pege ili svrab, propraćeno izraženim osećajem neprijatnosti. Godinama, Anthelios XL štiti osetljivu kožu i kožu koja pati od netolerancije na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA i UVB zaštitu (UVA nivo zaštite stroži nego evropske preporuke) sa malim brojem sastojaka, specijalno formulisanih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja. Ne smemo zaboraviti da koža pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja. Lice je pri tome najizloženije, pa je vrlo važna pravovremena zaštita lica proizvodima visokog zaštitnog faktora koji su posebno prilagođeni osetljivoj koži lica. 2015. godina označava prekretnicu za Anthelios: po prvi puta La Roche-Posay otkriva jedinstveni antioksidans BAICALIN koji uz napredni sistem filtera pomera granice fotozaštite, uključujući i zaštitu od dugih UV-zraka.

NOVA ANTHELIOS XL KREMA ZA LICE SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sistem filtera Mexoplex pomera granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka. Unapređena formula zajedno sa optimlanom teksturom hidrira kožu, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućuje vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bele tragove. Nova Anthelios XL krema za lice ispitana je pod dermatološkim nadzorom, pa je primerena za osetljivu kožu.

Svaka koža ima svoje posebne potrebe i zato nega za zaštitu od sunca mora biti prilagođena individualnom tipu kože. Osim odgovarajuće UV zaštite, žene sve više traže dodatne prednosti od nege za zaštitu od sunca, isto kao i od ostalih proizvoda za negu kože koje svakodnevno koriste. Upravo zbog toga La Roche-Posay ove godine predstavlja još jedan novitet za zaštitu lica od sunca:
NOVA BLUR KREMA SPF 50pruža vrlo visoku zaštitu sa optičkim efektom izglađivanja! Zahvaljujući univerzalnoj nijansi boje kože ten je ujednačen, izglađen, a sitne nepravilnosti prekrivene. Ispod inovativne, penaste „blur“ teksture, koja se u trenu upija, nalazi se vrlo visoka zaštita od UVA/UVB zraka: SPF 50/PPD 21. Proizvod pruža prirodan izgled i dugotrajnu prijatnost. Dostupan je u dve nijanse: Doré i Rosé.

POSTANI SKINCHECKER! AKO BRINEŠ ZA SVOJE NAJMILIJE, PREGLEDAJ NJIHOVE MLADEŽE
Izlaganje suncu, posebno izlaganje UVB i UVA zracima, može prouzrokovati promene u dubini naših ćelija i našeg DNK. Ako se štetno izlaganje kontinuirano ponavlja, dugoročno može prouzrokovati i rak kože. Neki od njih mogu biti izlečivi dok drugi, kao što je melanom, mogu biti opasni po život. Zato je njihovo pravovremeno otkrivanje od velike važnosti. Rani pregled mladeža ključan je za pravovremenu otkrivanje i lečenje potencijalnog raka kože, zato 2015. godine, La Roche-Posay predstavlja SKINCHECKER.
Poruka je jasna: brinite o onima oko sebe i pregledajte njihove mladeže.
Platforma SKINCHECKER (dostupna na laroche-posay.rs/skinchecker) nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih mladeža golim okom.
Posetite web stranicu, postanite Skinchecker i brinite za svoje najmilije!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin