Predstavljen novi Imlekov "Café Creamer" u kafeteriji "Café Doncafé"

Predstavljen novi Imlekov "Café Creamer" u kafeteriji "Café Doncafé"

Autor: | 16/04/2015

0


"Moja kravica Café Creamer " - kremast i neodoljiv, i kafi i tebi

Kompanija "Imlek" predstavila je novi proizvod na srpskom tržištu namenjen svim ljubiteljima kafe "Moja Kravica Café Creamer" u jedinstvenom ambijentu kafeterije "Café Doncafé".


"Moja Kravica Café Creamer", kao idealan dodatak kafi, prvi je domaći Café Creamer, koji se može čuvati i van rashladnih uređaja.
Brojni predstavnici medija, ljubitelji kafe i food blogeri u podnevnom druženju sa poznatim TV licima, voditeljem Nemanjom Velikićem i glumicom Anđelkom Prpić uživali su u kremastom ukusu "Moja Kravica Café Creamer".


Barista kafeterije "Café Doncafé" prezentovao je na koje se sve načine mogu pripremati kremasti napici od kafe koristeći novi Café Creamer.
- Napravljen od Imlekovog najkvalitenijeg mleka sa 10% mlečne masti, „Moja Kravica Café Creamer“ se idealno uklapa u kafu, kao napitak sa kojim mnogi započinju dan. U boci od 190 ml koja je dovoljna za deset šoljica kafe novi Café Creamer postaće deo vaše svakodnevice - poručuju iz kompanije "Imlek".


Dve vodeće kompanije u svojim oblastima, "Imlek" i "Strauss Adriatic" ovom prilikom nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju nakon što su 2011. godine na tržište Srbije plasirale jedinstveni proizvod, koji predstavlja idealan spoj najkvalitetnijeg mleka i vrhunske Doncafé instant kafe.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Imlek

Pročitajte još

Najnovije vesti