Ena Popov: Prvi javni izlazak sa kćerkom Rijom

Ena Popov: Prvi javni izlazak sa kćerkom Rijom

Autor: | 14/04/2015

0

Prvi put pošto je pre mesec i po dana na svet donela kćerku Riju, Ena Popov je odlučila da je povede u Beograd kako bi prisustvovala otvaranju jednog brenda čije je zaštitno lice. Lepa Novosađanka vodila je program, dok su njen nevenčani suprug Nenad Čanak i mala Rija posmatrali Enu koja je blistala u svom prvom javnom pojavljivanju posle porođaja. Izgleda da veliki broj ljudi i glasna muzika nisu smetali bebi koja nijednom nije zaplakala, a moguće je da je za to zaslužan i Nenad, koji je kćerku sve vreme držao u rukama i ljuljuškao. Kada je završila posao, ponosna majka odmah je uzela svoju mezimicu u naručje.
Ubrzo pošto je postala majka Ena je za magazin "Hello!" ispričala kako je protekao porođaj i kako joj protiču prvi dani sa Rijom.
- Nisam bila u totalnoj anesteziji tako da sam sve vreme bila svesna i videla sam Riju u trenutku kada je došla na svet. To je neopisivi osećaj koji razumeju samo žene koje su postale majke. Kada sam ugledala i stavila na grudi to malo biće, čiji sam dolazak željno iščekivala, osetila sam ogromnu količinu nežnosti.
Šarmantna Vojvođanka tada je otkrila zbog čega je odabrala ime Rija i kakvu simboliku ono ima.
- Kada smo počeli da razmišljamo o potomstvu i radimo na bebi, rekla sam Nenadu da mi se to ime mnogo dopada i on se složio da jednog dana tako nazovemo našu kćerku. Na latinskom Ria znači ona koja je jaka, pa pored toga što mi se ime mnogo dopalo, oduševili su me i značenje i simbolika koju ima.
Još dok je bila u drugom stanju Ena je rekla da će voditeljski posao na neko vreme staviti u drugi plan, jer želi da se u potpunosti posveti detetu.
- Kada dođe vreme za posao, razmišljaću o tome i sa zadovoljstvom raditi ono što volim. Pauza će biti duga onoliko koliko mi bude bilo potrebno da uvidim da ću moći da ostavim bebu, a da to za nju ne predstavlja stres, ili kada budem mogla da je vodim sa sobom.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti