Prvi put u Srbiji: Telenor uveo internet saobraćaj dostupan sa dva broja

Prvi put u Srbiji: Telenor uveo internet saobraćaj dostupan sa dva broja

Autor: | 02/04/2015

0

"Telenor Više" donosi 50 odsto više minuta, poruka i internet saobraćaja

Prvi put na domaćem tržištu Telenor je uveo mogućnost korišćenja zajedničke kvote internet saobraćaja između dva svoja broja u okviru nove promocije "Telenor Više".

Telenorovi korisnici koji imaju i postpejd i internet paket mogu da aktiviraju "Telenor Više" promociju, nakon čega će svakog meseca dobiti 50 odsto više minuta, poruka (ka svim mrežama) i megabajta iz svog postpejd paketa, kao i 50 odsto više gigabajta iz svog internet paketa. Ukupan internet saobraćaj iz oba paketa korisnik može da koristi istovremeno i sa svog telefona i sa modema ili tableta.
Ova ponuda nije vremenski ograničena i dostupna je i novim i postojećim korisnicima koji imaju ugovornu obavezu na osnovu kupovine uređaja.
Postojeći postpejd korisnici koji nemaju internet paket mogu da odaberu jedan od novih Surf interneta paketa dostupih u Telenoru od 1. aprila.

4G tehnologija
Zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja je odnedavno bogatija i za 4G naprednu tehnologiju, korisnici u svakom trenutku imaju mrežu vrhunskog kvaliteta, još pouzdaniju internet konekciju, koja im omogućava brže preuzimanje i pretraživanje interneta.

Za više informacija, posetite sajt Telenora.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima više od 186 miliona korisnika na 13 tržišta.

Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Telenor