Zoran Kesić: Slavlje u čast "24 minuta"

Zoran Kesić: Slavlje u čast "24 minuta"

Autor: | 26/03/2015

0


U okviru prolećne programske šeme koja je već startovala na televiziji "B92", počela je da se emituje i nova sezona popularne tok-šou emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem". Tim povodom autorska ekipa, sa popularnim voditeljem na čelu, okupila se u jednom restoranu u srcu Beograda i u društvu brojnih prijatelja i gostiju, koji su u prethodnim epizodama argumentovanim kritikama u duhovitom tonu komentarisali stanje u našem društvu, proslavila povratak na male ekrane. Među gostima, između ostalih, našli su se Branislav Trifunović, Olivera Kovačević, Nele Karajlić, Uroš Đurić, Srđa Popović, Srđan Miletić i drugi. Posebno raspoložen bio je Momčilo Bajagić Bajaga, koji je na proslavu došao u društvu supruge Emilije. Uz piće i kanapee, prisutni su nazdravljali sa kreatorima projekta, koji iz nedelje u nedelju oduševljavaju brojnu televizijsku publiku. Odlično raspoložen, Zoran Kesić istakao je da je zahvalan svima koji rade na realizaciji emisije.
Privilegija je okupiti toliko mudrih, talentovanih i uglednih ličnosti na jednom mestu. Činjenica da se rado druže, šale, pa i piju sa nama čini nas i srećnim i ponosnim i govori da smo na pravom putu, i radimo dobru i vrednu stvar.
Iako je deo tima koji radi na realizaciji ovog televizijskog projekta, supruga Ivana zbog brige o njihovom jednogodišnjem sinu Andreju propustila je slavlje.
- Supruga je prva na udaru mog stresa kada nemam inspiraciju, kao i moje euforije kada napravimo dobru epizodu. Hvala joj na strpljenju i na čvorovima - rekao je nedavno za "Hello!" poznati voditelj, aludirajući na vezivanje kravate, što on još nije savladao. Sa porodičnim obavezama voditelj je odlučio da promeni i neke životne navike. Supruga i sin postali su njegovi prioriteti, pa su provodi sa društvom postali sve ređi.
- Ne zaglavljujemo po kafanama do jutra kao što smo nekada radili, ali ne osećamo da nam to nedostaje - izjavio je Kesić, naglasivši da je kafanske izlaske rado zamenio odlaskom u pozorište ili na piće sa prijateljima.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Bojana Janjić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin