Pola decenije od ubistva Ksenije Pajčin njeni bližnji govore: Duge su i mučne godine bez nje

Pola decenije od ubistva Ksenije Pajčin njeni bližnji govore: Duge su i mučne godine bez nje

Autor: | 16/03/2015

0


Na današnji dan, pre pet godina, ugašen je život mlade pevačice Ksenije Pajčin, koju je u njenom stanu na Voždovcu ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život. Obe porodice od tada su zavijene u crno, a pola decenije bez njih im izgleda kao vek. Pevačicin kum, stilista Bane Dević, priča da su mu dani bez Ksenije prazni.
- Duge su i mučne ove godine bez nje. Od tada niko sličan nije ušetao u moj život, postao sam asocijalan, a tugu lečim gustim poslovnim rasporedom. Dve godine nakon njene smrti bio sam u strašnoj depresiji, smršao sam i izgledao kao leš koji hoda. Onda sam shvatio da sudbinu ne mogu da promenim i sada znam da, ako postoji drugi svet, ona sedi gore na nebu nasmejana, oslobođena ovozemaljskih problema i da me čuva - kaže Bane Dević, kum nastradale pevačice koji je ostao u kontaktu sa njenom majkom Ljubicom.
- Bori se kako mora jer je izgubila jedinicu koju je najviše volela. Ne znam gde pronalazi snagu, ali gura nekako. Devojački stan u kojem je Ksendža živela niko ne koristi. Ljubica ode s vremena na vreme da ga provetri i očisti. Svaka stvar i slika su na mestu gde su bili one noći kada je ubijena. Često posle posete groblju sa njenom mamom odemo u Ksenijinu devojačku sobu i gledamo njene spotove. U tim trenucima tuga je ogromna - otkriva Dević za "Alo!".
- Ljubica je zahvalna medijima što čuvaju uspomenu na njenu kćerku, ali nikada neće dati nijednu izjavu da ne otvara stare rane. Nema u nama mržnje ni besa prema Filipu jer i ne razmišljam o njemu. Vreme nam uzima sve osim uspomena. Svakog jutra mi je slala poruku, a već pet godina me niko tako ne budi.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ksenija pajčin