Dijana i Boško Janković: Julijanovim dolaskom na svet san o velikoj porodici postao je java

Dijana i Boško Janković: Julijanovim dolaskom na svet san o velikoj porodici postao je java

Autor: | 16/03/2015

0

Neizmernu radost u život fudbalera Boška Jankovića i njegove supruge Dijane unelo je rođenje njihovog drugog sina Julijana, koji je na svet došao 20. februara. Igrač italijanskog kluba "Verona" i njegova partnerka dugo već žele da prošire porodicu i da svom petogodišnjem sinu Sergeju podare društvo za igru. San o velikoj porodici počeo je da im se ostvaruje. U razgovoru za magazin "Hello!" srpski reprezentativac sa mnogo emocija priča kako se oseća u ulozi oca po drugi put.
- Sigurno da je sada osećaj intenzivniji nego kada sam dobio prvo dete, jer kada prvi put postanete roditelj, ne znate šta vas čeka, tek posle uvidite koliko je to lepa i bitna stvar u životu. Kod drugog deteta sve to je intenzivnije, bar što se mene tiče. Stvarno sam presrećan i drago mi je što je Sergej dobio brata. I ja imam mlađeg brata za koga sam jako vezan, tako da znam koliko je važno da imaš nekog pored sebe ko ti je i brat i drug u isto vreme. Iskreno, priželjkivao sam da mi i drugo dete bude muškog pola - kaže ponosni otac i objašnjava kako je petogodišnji Sergej reagovao na novog člana porodice.
- Radostan je što je dobio brata, za sada nismo imali problem sa ljubomorom. Pazi ga kada je sa njim i posvećuje mu pažnju. On je razumno i inteligentno dete, tako da neće biti problema, a mi ćemo se truditi da ga ni u jednom trenutku ne zapostavimo i da nastavimo da mu pružamo maksimum pažnje.
U narednom periodu uspešni sportista će zbog poslovnih obaveza živeti na relaciji Verona-Cirih, a zbog važne utakmice koja se igrala odmah po Julijanovom rođenju nije mogao da prisustvuje supruginom porođaju, kao što je to bio slučaj sa njihovim prvim detetom.
- Dijana se porodila u Cirihu, a ja, nažalost, nisam prisustvovao porođaju jer sam bio u karantinu pred veoma važnu utakmicu. Žao mi je jer sam uz suprugu bio kada se rađalo naše prvo dete i znam koliko je to važno, ali bavim se takvim poslom, pa nisam u poziciji da biram. Dijana se porodila carskim rezom, izašla je iz porodilišta, a gotovo sve vreme bio sam uz nju dok je bila tamo. Odmah posle utakmice doputovao sam iz Verone da vidim sina i suprugu, a onda sam se vratio. Neću biti sa njima onoliko koliko bih želeo, ali u Cirihu imaju sve što im je potrebno. Planiram da svake nedelje posle utakmice sednem u kola i dođem da ih vidim i provedem neko vreme sa njima. Sreća pa je reč o četiri sata vožnje, tako da mi putovanje neće biti problem.

U njihovom domu sve je odavno bilo spremno za dolazak malog Julijana, tako da je srećni otac odmah po njegovom rođenju, dok su Dijana i mališan još bili u porodilištu, priredio veliku žurku u čast rođenja novog člana porodice.

- Mnogo sam srećan i osetio sam potrebu da rođenje sina proslavim na pravi način. Organizovao sam veliku feštu u Cirihu za rodbinu i prijatelje. Proslavi je prisustvovalo stotinak ljudi, a goste su zabavljali Darko Lazić i Jelena Kostov. Kada se Sergej rodio, napravio sam intimniju proslavu, a sada sam želeo da to bude veliko, jer sam imao nekoliko povoda za slavlje. Dijanin rođendan bio je 12. februara, Julijan se rodio 20, a moj rođendan je 1. marta. Ovde su i svi članovi moje i Dijanine porodice i svi su prisustvovali veselju koje sam organizovao.
Na kraju razgovora za naš magazin Janković priča kako su on i supruga odlučili da dečaku daju ime Julijan i otkriva da li bi voleo da u budućnosti prošire porodicu.
- Dugo smo razmišljali o imenu za sina i nikako nismo mogli da nađemo neko koje će se svideti i meni i Dijani. Hteli smo da ime bude originalno, a ne moderno, kao što je to danas u većini slučajeva. Kada smo prvi put čuli ime Julijan, samo smo se pogledali i rekli: "To je to". Pronašli smo ga u pravoslavnom kalendaru. Inače, kod mene se stalno smenjuju želje vezane za pol deteta, nisam odlučan po tom pitanju. Kada smo saznali da je dečak, bili smo presrećni, što ne znači da jednog dana ne bih voleo da dobijemo i devojčicu. Nećemo ništa da planiramo, sve ćemo da pustimo da ide spontano, pa ćemo videti - zaključuje tridesetogodišnji fudbaler.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin