Vichy Purete Thermale - čišćenjem do idealne kože

Vichy Purete Thermale - čišćenjem do idealne kože

Autor: | 12/03/2015

0

Čišćenje osetljive kože lica je prvi i neizostavni korak u postizanju idealne kože. Ove godine Vichy predstavlja novu i poboljšanu Purete Thermale liniju uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u trenutak pravog uživanja – i tokom i nakon čišćenja. Linija ima dva noviteta: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje kožu neguje i u kontaktu sa vodom se pretvara u mleko za efikasno uklanjanje šminke sa lica i očiju, i novi Purete Thermale sveži gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja za trenutan osećaj svežine. Proizvodi linije Purete Thermale predstavljaju idealne proizvode za čišćenje za sve tipove kože, čak i osetljivu.

Kako bismo bolje razumeli očekivanja žena kada govorimo o čišćenju osetljive kože lica, Laboratorije Vichy su sprovele veliko istraživanje na uzorku od 1400 žena* širom sveta. Istraživanje je ukazalo na tri ključne činjenice: Čišćenje je više od „samo čišćenja kože“. Za žene je to ključni korak u njihovoj rutini nege koji predstavlja izvor lepe, zdrave i idealne kože. Potrebe se menjaju iz dana u dan, zavisno od svakodnevnog života. Ujutru i uveče, žene biraju svoje proizvode za čišćenje lica u skladu sa potrebama tog dana: od brzog rešenja za uklanjanje šminke do trenutka uživanja uz dubinsko čišćenje kože od zagađenja, mrtvih ćelija i sebuma, kada imaju osećaj da je njihova koža pogođena štetnim uticajima okoline. Čišćenje kože je čulno iskustvo. Žene su u stalnoj potrazi za proizvodima za čišćenje koji pružaju osećaj prijatnosti pri korišćenju. Izuzetno cene trenutak kada se posvete svojoj koži i pruže joj osećaj prijatnosti i zadovoljstva u najčešće brzom i iscrpljujućem dnevnom rasporedu.

*Ideal skin istraživanje, 400 žena + upotreba & stav istraživanje, 1000 žena

Većina njih tvrdi: „Ritual čišćenja kože lica je poseban trenutak uživanja za dugoročnu dobrobit naše kože“. Upravo zbog toga Vichy je razvio liniju Purete Thermale i ove godine predstavlja proizvode u novom i još boljem ruhu kako bi odgovorio na individualne potrebe svake žene:

UKLANJANJE ŠMINKE


NOVO PURETE THERMALE MICELARNO ULJE je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom - kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog zadovoljstva. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči.

ČIŠĆENJE LICA

NOVI PURETE THERMALE SVEŽI GEL ZA ČIŠĆENjE sa ispiranjem idealan je proizvod za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja bez osećaja neprijatnosti. Obogaćen je sastojkom Purisoft (ekstrakt moringa semenki) koji deluje protiv zagađenja i Amilitom koji smanjuje osećaj zatezanja kože uzrokovan tvrdom vodom. Tekstura gela omogućava trenutan osećaj svežine i u dodiru sa vodom pretvara se u gustu penu. Proizvod ne isušuje kožu i primeren je za osetljivu kožu.



3-U-1

3-U-1 PURETE THERMALE MLEKO GEL predstavlja tri proizvoda u jednom: mleko za čišćenje, tonik za umirivanje osetljive kože lica i gel za uklanjanje šminke sa lica i područja oko očiju. Osim što uklanja nečistoće, šminku i zagađenja 3-u-1 PURETE THERMALE ostavlja osećaj udobne, revitalizovane i blistave kože. Sveža gel tekstura nanosi se vaticom i ne ispira se pa je koža nakon nanošenja sveža, nemasna i blistava.

PURETE THERMALE: IDEALNI PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE SVIH TIPOVA OSETLJIVE KOŽE

Čišćenje je prvi korak u postizanju idealne kože, a Purete Thermale linija predstavlja proizvode primerene za sve tipove osetljive kože, zavisno od individualnih potreba. Linija sadrži proizvode za čišćenje lica koji se ispiraju sa (kremasti piling, pena za svežu kožu i novi sveži gel), 3-u-1 proizvode koji se ne ispiraju (3-u1 micelarni rastvor i 3-u-1 mleko-gel), i proizvode za uklanjanje šminke (novo micelarno ulje koje se ispira i hranljivo mleko, tonik i odstranjivač šminke sa područja oko očiju koji se ne ispiraju). Svi proizvodi primereni su za osetljivu kožu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vichy